sobota, 27 júla, 2024

Ženích roní slzy radosti, keď jeho manželka, ktorá predtým nemohla chodiť, na svadbe vstane a kráča k nemu.

Jaquie Goncherová vyrastala ako zdravé, atletické mladé dievča. Jedného dňa v roku 2008, keď mala 17 rokov, skočila Jaqui do bazéna svojho priateľa a zlomila si krk. Jaqui okamžite ochrnula od krku nadol. Lekári tvrdili, že už nikdy nebude chodiť.

Preskočme o 8 rokov do roku 2016 a Jaqui je krásna 25-ročná žena pripravená vydať sa za lásku svojho života, Andyho. Jaqui a Andy však majú pre svojich svadobných hostí pripravené veľké prekvapenie.

Jaqui tajne tvrdo pracuje – trávi hodiny v posilňovni a na fyzioterapii -, aby si vybudovala silu, ktorá jej umožní vstať z invalidného vozíka a kráčať k oltáru.

Jaqui sa pred rokmi vzoprela očakávaniam lekárov.

Len šesť mesiacov po zlomenine krčku sa Jaqui zázračne postavil na nohy. Jeho poranenie miechy však bolo vážne a niekoľko nasledujúcich rokov zostal prevažne na invalidnom vozíku, pričom stál maximálne 30 minút. Jaqui však bola odhodlaná postaviť sa v deň svojej svadby… a zostať stáť. Stanovil si tento cieľ a rok pred svadbou trávil v posilňovni 2 – 3 hodiny týždenne, 6 dní v týždni.

O Jaquinom účele vedelo len niekoľko vyvolených vrátane jej snúbenca. Zvyšok hostí bol úplne šokovaný, keď Jaqui vstala zo stoličky, prešla uličkou a zostala stáť počas celého obradu… Na recepcii dokonca tancovala!

Bol to nielen ich prvý tanec ako manželského páru, ale aj ich prvý tanec vôbec.

Alec, fotograf spoločnosti Love Stories by Halie and Alec, povedal o tomto páre toto:

Jaquie a Andy sú doslova párom snov. Obaja sú nesmierne inteligentní, talentovaní, kreatívni a milujúci ľudia, kvôli ktorým sa nám oplatí pracovať, nehovoriac o tom, že majú veľmi hlboké puto a láskyplné spojenie, vďaka ktorému je ľahké zachytiť ich vzájomné city. Spôsob, akým si nezištne slúžia a milujú sa, je pre mňa dodnes výzvou a mám to šťastie, že ich môžem nazývať svojimi priateľmi.

Jaqui pre Huffington Post povedal, že „nechcel premárniť zázrak, ktorý mu dal Boh“, tým, že by „prijal pohodlie invalidného vozíka“. Povedal: „Chcel som, aby naše svadobné fotografie symbolizovali dlhú cestu, ktorou som prešiel“.

O svojom manželovi povedala: „Veril vo mňa a v moje ciele, ale od začiatku som vedela, že nech to dopadne akokoľvek, vždy tu bude pre mňa. Od začiatku ma miloval takú, aká som. Nemohla som si priať viac“.

Gratulujeme tomuto krásnemu, silnému páru.

Podeľte sa o príbeh Jaqui a Andyho ešte dnes.

via

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights