sobota, 27 júla, 2024

Čo potrebuješ zavesiť vo svojej izbe, aby si vždy mali peniaze? Toto by mal poznať každý Slovák

Materiálny blahobyt je možno jedným z najznepokojujúcejších problémov ľudstva. Prečo sa však niektorým ľuďom darí zarábať dosť peňazí, kým iní ledva vyžijú?

A dokonca aj s rovnakými štartovacími príležitosťami sa niektorým podarí stať sa milionármi, zatiaľ čo iní pokračujú v živote a uspokoja sa s málom. 

A tak sme sa dozvedeli, že existuje farba, ktorá priťahuje peniaze.

Dnes redakcia „mysmezeny.sk“ sa rozhodlana túto problematiku pozrieť. Aké farebné oblečenie by ste mali nosiť, aby ste do svojho života prilákali peniaze?

FARBA, KTORÁ PRIŤAHUJE PENIAZE

Obľúbené farby na prilákanie peňazí sú odtiene zlatej a striebornej. Samozrejme, šperky a mince sú nepopierateľne spojené s materiálnym blahobytom.

To však vôbec neznamená, že sa musíte každý deň obliekať do všetkého zlatého a trblietavého. Existuje šanca, že vás unesie straka. Takže je celkom možné obmedziť sa na nejaký malý doplnok v týchto odtieňoch alebo lemovanie oblečenia. A bude fungovať ako skutočný magnet na peniaze.

A druhá farba, ktorá láka peniaze, je zelená a všetky odtiene. Zeleň symbolizuje rast a prosperitu. Rovnako oblečenie v zelených odtieňoch pomáha prilákať peniaze alebo stúpať po kariérnom rebríčku.

Ak vás čaká dôležité pracovné stretnutie, podpisovanie zmluvy, alebo sa chystáte na pohovor, dajte prednosť oblečeniu či doplnkom v zelených odtieňoch. A potom vás čaká úspech a materiálny blahobyt.

A peniaze, ako všetko ostatné v našom svete, sú energiou. A pre rast peňažnej energie je potrebný priestor a pozitívne myslenie.

 Človek, ktorý si stále myslí, že má málo peňazí, všetko naokolo zdražuje a v práci si ho nevážia, v zásade nič iné nedostane.

Naše myšlienky formujú to, čo nás obklopuje. Ale ak začnete premýšľať a snívať o tom, ako veľa zarobíte a budete povýšení v práci, potom sa to stane aj v skutočnosti. Hlavná vec je byť pozitívny.

Myšlienky, ktoré priťahujú prosperitu do života

Aby sme vám uľahčili snívanie a premýšľanie o dobrých veciach, pripravili sme pre vás malé cvičenie. Vezmite obyčajný vlašský orech v škrupine. 

Omotajte ho nitkami a zaveste na miesto, kde spíte. Je vhodné, aby nebol nápadný a nedotýkali sa ho ostatní členovia rodiny. Ak ho nemôžete zavesiť, umiestnite ho tak, aby ho nikto okrem vás nemohol zdvihnúť.

A urobte z toho pravidlo každý deň, ráno a večer, keď sa zobudíte a idete spať, aby ste zobrali tento oriešok a mysleli na svoje finančné blaho.

Snívajte o tom, čo by ste si chceli kúpiť, do akej krajiny ísť a kde relaxovať. Myslite na každú maličkosť, každý detail.

Táto prax vám umožní odstrániť všetky negatívne myšlienky z vašej hlavy a obnoviť ich pozitívnym spôsobom.

Naučíte sa snívať a myslieť inak. Ráno sa nastavíte na pozitívnu vlnu a večer budete spať pevnejšie a ľahšie.

Po určitom čase si všimnete, ako sa vo vašom živote začnú diať zmeny. Objavia sa nové príležitosti a peňažné toky.

Dúfame, že vám táto prax pomôže zmeniť váš život. Podeľte sa o svoje metódy prilákania peňazí do vášho života v komentároch.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights