utorok, 22 októbra, 2024

Toto sú vaše 4 čísla karmického dlhu: vypočítajte si ich sami a zistite, čo musíte v tomto živote splatiť

Hovorí sa, že to, čo dávame, dostávame späť, a karma môže niekedy prechádzať z jedného života do druhého. Práve to je karmický dlh: karma z predchádzajúcich životov.

Dobrou správou však je, že keď pochopíte svoj vlastný karmický dlh, môžete podniknúť potrebné kroky na jeho splatenie.

Čo je to karmický dlh?

Karmický dlh opisuje niečo, čo sa stalo v predchádzajúcom živote a čo musíte teraz, v tomto živote, napraviť. Ak sa z karmickej lekcie nepoučíte, bude sa opakovať znova a znova, až kým sa z nej nepoučíte.

Napriek tomu karmický dlh neznamená koniec sveta. Väčšina z nás ho má, ale ak k nemu pristupujeme so strachom a hanbou, nepomáha nám rásť a rozvíjať sa.

Namiesto toho sa musíme zamerať na splácanie týchto dlhov a existuje mnoho produktívnych spôsobov, ako to urobiť.

Výskum napríklad ukazuje, že ak budeme pomáhať druhým, môžeme si v budúcnosti zlepšiť vlastný život – to znamená, že môžeme mať príležitosť vyrovnať svoju karmu.

Príznaky karmického dlhu

1. Zažívate vzorce správania, ktoré sa zdajú byť nevysvetliteľné
Odborníci tvrdia, že ak pre ne nemôžete nájsť vysvetlenie v tomto živote, pravdepodobne majú korene v minulom živote. To môže vysvetľovať iracionálne strachy alebo iné vzorce správania, ktoré by inak v kontexte nášho súčasného života nedávali zmysel.

Či už ide o strach z otvorenej vody, nechuť k pôžitkom alebo nedôveru k ľuďom s autoritou, ak nič v tomto živote nevysvetľuje konkrétny pocit alebo správanie, môže to mať pôvod v minulom živote.

2. Otvárajú sa príležitosti na získanie karmických lekcií
Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažíte problému vyhnúť, ak sa so svojím karmickým dlhom nevyrovnáte, bude sa objavovať stále, čo vás bude nútiť vyrovnať účty a dostať svoju karmu pod kontrolu.

Podľa jasnovidky a akupunkturistky Deganit Nuur sa podobne ako všetky vzorce aj tieto nedokončené karmické cykly môžu stať zvykom, ak nepraktizujeme sebauvedomovanie a časom sa hromadia.

3. Mali ste jeden alebo viac karmických vzťahov
Niekedy je karmický dlh spojený s veľmi blízkymi, celoživotnými vzťahmi, ktoré sa nazývajú karmické spojenia.

Môžete napríklad opakovane prichádzať do kontaktu s tou istou osobou alebo s tým istým typom osôb, ktoré sa vás snažia stále dokola poučovať o tom istom. Tieto vzťahy môžu byť toxické, ale sú tiež potrebné na to, aby ste sa prepracovali cez karmický dlh.

4. Ste si vedomí, že sa vo vašom živote opakuje jedna alebo viacero tém

Aj keď sa snažíte pochovať svoje dlhy, pravdepodobne si uvedomujete témy a problémy, ktoré sa vo vašom živote opakujú.

Podľa Nuur sa nedokončená karma môže cítiť ako v pasci a tento pocit je ťažké ignorovať. Niekedy sa karmické dlhy môžu zdať monumentálne a neprekonateľné, ale neexistuje spôsob, ako sa im vyhnúť.

5. Svoj vlastný karmický dlh si môžete vypočítať

Z numerologického hľadiska majú niektorí (ale nie všetci) ľudia tzv. číslo karmického dlhu. Týmito číslami sú 13, 14, 16 a 19.

Čísla karmického dlhu

13: Ak je vaše číslo karmického dlhu 13, môže súvisieť s lenivosťou a sebectvom z vášho predchádzajúceho života. Je možné, že obviňujete druhých a vyhýbate sa prevzatiu zodpovednosti a zároveň máte negatívny, tvrdohlavý a kontrolujúci postoj. Vašou karmou je naučiť sa niesť zodpovednosť sám za seba.

14: Karmický dlh číslo 14 sa týka zneužívania vašej slobody, a to buď prostredníctvom pôžitkárstva, alebo nadvlády nad inými. Môžete bojovať s nedostatkom sebakontroly, nadmerným pôžitkárstvom a problémami so záväzkami. Vaša karma sa týka rozvoja sebadisciplíny a prejavovania zraniteľnosti voči druhým.

16: Karmický dlh číslo 16 môže byť najnáročnejší na prekonanie, pretože poukazuje na veľmi silné ego, ako aj na problémy so vzťahmi v minulom živote. Možno ste mali veľa neúspešných vzťahov, ťažko ste nadväzovali kontakty s druhými a boli ste príliš sebeckí. Z vašej karmy vyplýva, že musíte byť pozornejší k druhým a pochopiť, aký vplyv na nich máte.

19: Karmický dlh číslo 19 naznačuje, že niekto v minulom živote zneužil svoju moc a spôsobil ľuďom utrpenie. Môže ísť o sebeckú alebo manipulatívnu narcistickú osobnosť, ktorej veľmi záleží na verejnom vystupovaní a zdanlivom úspechu. Vaša karma v tomto živote spočíva v tom, že starostlivosť o druhých sa stane vašou prioritou.

Ako vypočítať svoj karmický dlh

Existuje päť základných jednociferných osobných čísel, ktoré vám pomôžu zistiť, či máte karmický dlh.

Osobnostné číslo

Toto číslo sa týka vašej osobnosti a toho, aký máte vzťah k ostatným. Získate ho súčtom číslic vášho dátumu narodenia a mesiaca (rok nepotrebujete). Napríklad ak sa niekto narodil 14. augusta, 8 + 1 + 4, čo je 13. To sa ďalej redukuje na 1 + 3 = 4. Takže osobnostné číslo tejto osoby je 4. Ale 13 je aj číslo karmického dlhu, ktoré pri tomto výpočte vystupuje.

Životné číslo

Aby ste získali svoje životné číslo, musíte sčítať číslice svojho dátumu narodenia, tentoraz vrátane roku. Predpokladajme, že práve spomínaný úplný dátum narodenia je 14. august 2001. 8 + 1 + 4 + 2 + 0 + 0 + 1 = 16. 1+6=7 – takže životné číslo je 7, ale zároveň získate číslo karmického dlhu 16.

Číslo mena

Toto číslo sa týka vašich schopností a vášní a získa sa tak, že sa sčítajú číslice zodpovedajúce písmenám, ktoré tvoria vaše meno. V prípade písmen s diakritikou vezmite to bez diakritiky.

1: A, J, S
2: B, K, T
3: C, L, U
4: D, M, V
5: E, N, W
6: F, O, X
7: G, P, Y
8: H, Q, Z
9: I, R

Predpokladajme, že sa niekto volá napríklad Jackson. V tomto prípade 1 + 1 + 3 + 2 + 1 + 6 + 5 je 19. 1 + 9 = 10 1+0=1, takže meno je 1. Ale objavuje sa aj číslo karmického dlhu 19.

Číslo dátumu narodenia
Toto číslo jednoducho predstavuje deň vášho narodenia a reprezentuje schopnosti, ktoré ste si so sebou priniesli z predchádzajúceho života. Ak sa napríklad niekto narodil 13., jeho číslo dátumu narodenia je 4 (1+3=4), ale súvisiace karmické číslo je 13.

Číslo duchovného nutkania
Toto číslo vyjadruje túžby vášho srdca a môžete ho získať tak, že pomocou vyššie uvedenej abecednej tabuľky sčítate číslice spoluhlások vo svojom plnom mene bez samohlások.

Napríklad v prípade mena Jane Doe (J, N, D) je 1+5+4 = 10 1+0=1, takže počet duchovných pohnútok je 1 a karmické číslo je 10. Toto je karmické číslo naplnenia, čo znamená, že neexistuje žiadny karmický dlh.

Karmické lekcie a karmické dlhy

Karmické lekcie a karmické dlhy spolu súvisia v tom, že sa obidve týkajú karmy z minulých životov. Karmické dlhy však majú v našom živote väčšiu váhu.

Karmické lekcie sa však z numerologického hľadiska počítajú inak ako dlhy a zatiaľ čo dlhy sa týkajú aktuálnych výziev, karmické lekcie sa týkajú skôr toho, čo vám v živote chýba a čo by vám mohlo pomôcť.

Ako splatiť karmický dlh
Nefunguje to tak jednoducho, že keď ste dnes k niekomu milí po tom, čo ste na neho boli včera zlí, všetko sa vyrieši. Samozrejme, mali by sme urobiť všetko pre to, aby sme sa naučili karmické lekcie, splatili karmické dlhy a nikomu pritom neublížili, ale to automaticky nezaručuje žiadnu odmenu.

Napriek tomu sa vždy oplatí identifikovať dôsledky našich činov a na ich základe sa rozhodovať. Ak ku karme pristupujete ako k bankovému účtu, hierarchii alebo zoznamu úloh, pochopili ste veci úplne zle.

Namiesto toho, aby ste o nej premýšľali ako o odplate za splatenie dlhu, berte ju ako potrebnú skúsenosť, ktorá vám ukáže, čím si kvôli vám mohli v minulom živote prejsť iní. Ak to pochopíte, môžete k problému pristupovať inak.

Ak dokážeme k svojim karmickým dlhom pristupovať s väčším pochopením a súcitom, môžeme im čeliť namiesto toho, aby sme sa im vyhýbali, hoci neexistuje žiadna záruka, že sa nám podarí prelomiť tento kruh už v tomto živote.

Keď veríte v existenciu karmy, štúdiom minulých životov a numerológie môžete začať odhaľovať tajomstvo svojich karmických dlhov a pracovať na tom, aby ste v tomto živote našli väčšiu rovnováhu.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Žena otehotnie už počas tehotenstva – zriedkavé tehotenstvo PREKVAPUJE svet

Keď človek čaká dieťa, je veľa emócií.Existuje šťastie, ale...

Hovorí sa o nej ako o „chorobe kráľov“. Mnohí ľudia nevedia, že ňou trpia

Nazývajú ju „chorobou kráľov“. Mnohí ľudia nevedia, že ňou...

10 úžasných faktov o tom, ako kráľovné rodili v stredoveku. TOTO VÁM NA DEJEPISE NEPOVEDIA

V stredoveku boli kráľovské rodiny niečo ako moderné rodiny...

Prečítaj si aj

Žena otehotnie už počas tehotenstva – zriedkavé tehotenstvo PREKVAPUJE svet

Keď človek čaká dieťa, je veľa emócií.Existuje šťastie, ale...

Hovorí sa o nej ako o „chorobe kráľov“. Mnohí ľudia nevedia, že ňou trpia

Nazývajú ju „chorobou kráľov“. Mnohí ľudia nevedia, že ňou...

10 úžasných faktov o tom, ako kráľovné rodili v stredoveku. TOTO VÁM NA DEJEPISE NEPOVEDIA

V stredoveku boli kráľovské rodiny niečo ako moderné rodiny...

VIDEO: Nafilmovali 40-tonovú veľrybu, ako úplne vyskočila z vody

Veľryby keporkaky sú obrovské. Telesná hmotnosť priemerného dospelého jedinca...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

Žena otehotnie už počas tehotenstva – zriedkavé tehotenstvo PREKVAPUJE svet

Keď človek čaká dieťa, je veľa emócií.Existuje šťastie, ale aj obava, že by sa niečo mohlo stať počas tehotenstva alebo pôrodu. Za deväť mesiacov...

Hovorí sa o nej ako o „chorobe kráľov“. Mnohí ľudia nevedia, že ňou trpia

Nazývajú ju „chorobou kráľov“. Mnohí ľudia nevedia, že ňou trpia Hemofília, často označovaná ako „choroba kráľov“, je ochorenie, ktoré sa po stáročia spájalo s európskou...

Časom príde čas, keď si uvedomíte, že nemá zmysel na nikoho robiť dojem a komukoľvek sa prispôsobovať.

Život je dlhá cesta plná lekcií a skúseností, ktoré z nás formujú to, kým sme. Jednou z najdôležitejších lekcií, ktoré sa musíte naučiť, je,...
Verified by MonsterInsights