utorok, 22 októbra, 2024

Čarodejnice sa ho boja ako ohňa, noste tento predmet so sebou, aby ste nezachytili skazu

Existujú špeciálne metódy boja proti zlým energiám. Dobre ich poznajú rôzni čarodejníci, veštci a dokonca aj pôrodné asistentky.

Práve oni ovládajú skryté metódy boja s detskými chorobami, ťažkými pôrodmi a podobne. Chodenie do kostola môže tiež pomôcť proti skaze.

Je len potrebné, aby kňaz alebo rehoľník bol profesionál a farníka si so všetkou vážnosťou vypočul.

Odkiaľ sa však berú títo ľudia, ktorí sa nám tak veľmi snažia ublížiť? Dobrá otázka. Predpokladá sa, že existuje malé percento ľudstva, ktoré považuje za životne dôležité živiť sa energiou svojich príbuzných.

A berú si len to najlepšie. Pod útok sa dostávajú deti, mladé dievčatá, muži a ženy s dobrými myšlienkami. „Zlé sily“ (nazvime ich tak konvenčne) chcú zlomiť predovšetkým ich. Prečo? Jednoducho preto, aby prežili.

Proti skaze

V detstve sme všetci čítali rozprávky o zlých čarodejniciach s bradavicami na nose. Akoby vedeli lietať na metlách, kamarátili sa s čiernymi mačkami a radi vytvárali všelijaké divočiny. Na druhej strane dobré čarodejnice vôbec nie sú čarodejnice.

Sú to skôr čarodejnice, ktoré pomáhajú deťom utiecť pred zlom, menia myši na kone a tekvice na vozy. A tak ďalej. Áno, aj keď je originál týchto rozprávok oveľa drsnejší a menej detský, stále sú to len rozprávky. Aj keď majú isté logické zdôvodnenie, ako väčšina tohto druhu literatúry.

Keď ženu opustia všetci muži, hoci je pekná a má anjelskú povahu, ku komu pôjde? Keď rodina nemôže mať deti, a keď ich konečne má, ale začnú byť choré, na koho sa obráti?

Nie vždy, ale je vysoké percento, že ľudia pôjdu za odborníkmi vo svojom odbore. A môžete ich nazývať, ako chcete: veštec, veštkyňa, posol, dokonca aj čarodejnica. Na tom sa nič nezmení.

Bez ohľadu na to, aká pokroková je naša doba, stále môžete počuť o tom, ako títo „zázrační“ ľudia pomáhajú iným nájsť to, čo hľadajú. Lásku, šťastie, prosperitu.

Nehovoríme teraz o šarlatánoch, ktorých bolo v mestách a na dedinách vždy obrovské množstvo. Hovoríme o niekoľkých, ktorí sú naozaj obdarení nejakými zvláštnymi schopnosťami, o ktorých my, obyčajní ľudia, nič nevieme.

No podvodníci existovali vždy. Napríklad takí, ktorí sa vydávali za lekárov, športovcov, psychológov a dokonca aj za jazykovedcov. Takže teraz všetky tieto profesie zrušíme?

Tak či onak, kdekoľvek na svete, vo veľkej krajine alebo v malom kmeni, každý o takýchto ľuďoch vie. A ľudia sa na nich často obracajú so žiadosťou o pomoc.

Preto si myslíme, že výsmech v tomto prípade bude zbytočný, hoci si môžete robiť, čo chcete: nikto vás nevidí. Ale ak sme sa zaoberali tou „dobrou“ polovicou, čo je potom tá druhá polovica týchto jednohubiek? Je to stále zlo? A prečo, len preto, že takí chceli byť? Alebo existujú objektívne dôvody, aby sme ich tak nazvali?

Baba Jaga a Koschei Nesmrteľný.

Mnohí spisovatelia starých čias vo svojich knihách, ba dokonca autobiografiách rozprávali o tom, ako stretli ženy „úplne výnimočné a nikomu sa nepodobajúce“. Nie, nemáme na mysli kostnatú nohu alebo stúpu, ktorá je k nim nejakým spôsobom pripojená. Hovoríme o charizme, vedomostiach, schopnostiach.

Dokonca aj o tóne hlasu alebo vôni. A častejšie ako inokedy takzvané čarodejnice znejú a voňajú úžasne. V čom je teda problém, pýta sa netrpezlivý čitateľ? A problém je v tom, že na udržanie všetkej tej nevýslovnej krásy potrebujú takéto ženy jesť. A už vôbec nie fermentovanými mliečnymi výrobkami.

Ľudská energia. To je to, čo potrebujú predovšetkým. Niekedy je to smútok, inokedy zúfalstvo alebo hnev.

Ako z bežného človeka dostanete takýto druh emócií? Musíte veci nastaviť tak, aby ich cítili. A najlepšie tak, že za to bude obviňovať seba alebo niekoho iného. Ale nie zdroj jeho utrpenia. Kedysi sa stávalo, že sa celé dediny obracali na jednu ženu alebo dievča, ktoré vyzeralo ako prirodzený anjel v tele. A ľuďom okolo nich hynul dobytok, vysychali pramene, vypukali požiare.

Stávalo sa a stále sa stáva, že rodina žije, nepozná smútok, a potom sa zrazu všetky jej záležitosti pokazia. Manžel sa začne cítiť zle, nemá prácu, nemá ani peniaze.

Deti kričia, životné podmienky klesajú deprimujúcim tempom… Ale manželka je každým dňom krajšia a krajšia. Jednoducho kvitne. Susedia hovoria, že si asi niekoho našla. Ale ukáže sa, že nie. Jednoducho sa to tak stalo. Cíti sa dobre. Je to len náhoda, čo mám robiť?!

Ale aj keď sa takýmto ľuďom život dlho a konvenčne darí, veci sa môžu časom zmeniť. Krása netrvá večne, dokonca ani pre nich.

A skôr či neskôr prestanú mužov zaujímať, ich rozhovory ľudí všeobecne nezaujmú a ostatné ženy od nich piskľavo mávnu rukou, cítiac vnútorné napätie a negativitu. Čo potom robia takéto čarodejnice, keď im zdroj začne jednoducho chýbať? Odchádzajú do lesov, zhromažďujú sa v kruhoch a zúčastňujú sa sabatov? No, možno predtým, možno. Teraz však majú inú stratégiu.

Všetky tieto stretnutia a kontakty sú veľmi užitočné pre tých, ktorí potrebujú vašu energiu. Ale pre obyčajných ľudí, žiaľ, sľubujú len zlé zdravie, choroby, nezhody v podnikaní a rodinnom živote.

V závislosti od toho, ako silno bolo zaklínadlo uvalené. Takto to funguje. Preto, aby ste sa do takejto pasce nechytili, odporúčame vám byť ostražití a predovšetkým myslieť hlavou. Kto vie, kto alebo čo vás čaká za rohom. Je lepšie sa proti takémuto prípadu vopred poistiť.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

VIDEO: Nafilmovali 40-tonovú veľrybu, ako úplne vyskočila z vody

Veľryby keporkaky sú obrovské. Telesná hmotnosť priemerného dospelého jedinca...

5 znakov, že sa vás ANJEL snaží kontaktovať vo vašich snoch! Neignorujte to

Máte pocit, že vám anjel strážny posiela dôležitý odkaz?...

Čo znamenajú biele škvrny, ktoré sa objavujú okolo vašich očí? (nevytláčajte si ich)

Na pokožke tváre, najmä na tenšej pokožke okolo očí,...

Prečítaj si aj

VIDEO: Nafilmovali 40-tonovú veľrybu, ako úplne vyskočila z vody

Veľryby keporkaky sú obrovské. Telesná hmotnosť priemerného dospelého jedinca...

5 znakov, že sa vás ANJEL snaží kontaktovať vo vašich snoch! Neignorujte to

Máte pocit, že vám anjel strážny posiela dôležitý odkaz?...

Čo znamenajú biele škvrny, ktoré sa objavujú okolo vašich očí? (nevytláčajte si ich)

Na pokožke tváre, najmä na tenšej pokožke okolo očí,...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

VIDEO: Nafilmovali 40-tonovú veľrybu, ako úplne vyskočila z vody

Veľryby keporkaky sú obrovské. Telesná hmotnosť priemerného dospelého jedinca presahuje 36 000 kg, čo zodpovedá telesnej hmotnosti asi 24 hrochov. Jeho obrovská telesná hmotnosť...

5 znakov, že sa vás ANJEL snaží kontaktovať vo vašich snoch! Neignorujte to

Máte pocit, že vám anjel strážny posiela dôležitý odkaz? Duchovní sprievodcovia, anjeli a iné božské bytosti radi komunikujú s ľuďmi rôznymi spôsobmi.Používajú veci, ako...

Čo znamenajú biele škvrny, ktoré sa objavujú okolo vašich očí? (nevytláčajte si ich)

Na pokožke tváre, najmä na tenšej pokožke okolo očí, si môžete všimnúť drobné biele škvrny. Nemusíte zúfať, ukážeme vám, aké je riešenie, ak bojujete...
Verified by MonsterInsights