nedeľa, 27 októbra, 2024

November 2024 prináša astrologické zmeny, ktorým sa nedá vyhnúť! Prečo o nich nikto nehovorí?

V novembri nás astrologické energie prinútia konfrontovať sa s našimi najhlbšími túžbami a strachmi, do popredia sa dostane sebapoznanie a my sa teraz môžeme ponoriť do najhlbších zákutí našej duše, aby sme vyniesli na povrch svoju skutočnú podstatu.

V tomto období nám planéty odhalia pravdy, ktoré už nemôžeme ignorovať.

1. novembra – novmesiac v Škorpiónovi

Je to začiatok mystickej fázy, v ktorej je transformácia nevyhnutná. V Škorpiónovi sa začína znovuzrodenie so symbolickou smrťou starých zvykov a hlbokou regeneráciou. Cítime silnú túžbu preskúmať najtemnejšie zákutia našej duše.

Novolunie nás nabáda, aby sme zanechali všetko, čo nám už neslúži: toxické vzťahy, citové väzby, obavy, ktoré brzdia náš vývoj. Je to čas na zasadenie semienok hlbokej zmeny, ktorá si však vyžaduje, aby sme sa plne odovzdali svojej zraniteľnosti. Je čas spýtať sa samých seba: akých strachov sa musíme vzdať, aby sme sa mohli znovuzrodiť?

november 2 – Merkúr vstupuje do znamenia Škorpióna

Merkúr, planéta komunikácie a rozumu, tiež vstupuje do Škorpióna, čím zosilňuje potrebu objavovať pravdu. V tejto situácii nás Merkúr núti kopať do hĺbky, klásť si nepríjemné otázky, ktoré sme už nejaký čas zatláčali pod koberec.

Hlboké a intenzívne dialógy, zabudnite na povrchnosť. Môžeme očakávať debaty, ktoré sa dotknú tabuizovaných tém a všetko zmenia. Naše myšlienky a slová majú teraz transformačnú silu: musíme hovoriť pravdu.

3. novembra – Juno v Škorpiónovi

Juno, asteroid, ktorý vládne dlhodobým záväzkom a vzťahom, sa spája s energiami Škorpióna: vyžaduje absolútnu oddanosť, úprimnosť a úplné odovzdanie sa. Tento vplyv nás núti pozrieť sa hlboko do našich vzťahov a spýtať sa samých seba, či sme naozaj ochotní úplne sa otvoriť druhému.

Či už ide o romantický vzťah, obchodný vzťah alebo priateľstvo, pravda je konečnou skúškou tohto obdobia. Sme ochotní odhaliť svoje najhlbšie obavy a túžby? Alebo sa budeme vyhýbať výzvam, ktoré sa objavia?

november 4 – Mars v Levovi

Keď Mars, planéta akcie, vstúpi do znamenia Leva, ovládnu nás energie a dramatické, vášnivé udalosti. Lev prináša odvahu, silu a túžbu zažiariť a Mars v tomto znamení nás povzbudzuje, aby sme sa sebavedome a odhodlane presadili a išli za svojimi najhlbšími túžbami.

Je to čas, keď sme nútení nasledovať svoje srdce a riskovať pre to, čo naozaj chceme. Môže to však byť čas, keď máme sklon k preháňaniu alebo hľadaniu vonkajšieho uznania, preto je dôležité vyvážiť autenticitu s túžbou po uznaní. Sme pripravení bojovať za to, čo chceme, ale musíme si dať pozor, aby sme pri tom nespálili dôležité vzťahy.

11. november – Venuša v Kozorožcovi

Venuša vstupuje do Kozorožca, čím do vzťahov vnáša zdravý rozum a vážnosť a pripomína nám, že láska nie je len o vášni, ale aj o budovaní, stabilite a zodpovednosti.

Vzťahy, ktoré boli na začiatku mesiaca vystavené skúške, sa teraz upevnia, alebo naopak, rozpadnú, ak ich základy neboli dostatočne pevné. Myslime dlhodobo a berme svoje záväzky vážne. Teraz je čas budovať vzťahy založené na vzájomnom rešpekte a udržateľnosti.

12. novembra – Saturn sa stáva direktným

Končí sa obdobie reflexie a vnútorných skúšok. Saturn otestoval naše hranice, dal nám ťažké lekcie a prinútil nás prevziať zodpovednosť. Teraz, s priamou pomocou Saturna, sme pripravení uplatniť tieto lekcie v našom konkrétnom živote.

Pocítime úľavu, pretože bremeno, ktoré sme nejaký čas niesli, sa začne dvíhať. Je čas realizovať štruktúry, ktoré sme si počas tohto obdobia vybudovali, a vážne sa venovať novým úlohám.

15. november – Úplnok v Býkovi

Tento spln prináša energiu stability a hojnosti. Býk ako zemské znamenie sa spája s bezpečím, pohodlím a materiálnymi hodnotami. Zamyslime sa nad tým, čo nám v našom živote skutočne dáva pocit istoty.

Je to ideálny čas na to, aby sme zožali plody svojho úsilia, ale aj na to, aby sme sa zbavili všetkého, čo nám už neprináša pohodlie a stabilitu. Býk nás nabáda, aby sme sa spojili s jednoduchými radosťami života a našli rovnováhu medzi našimi materiálnymi a emocionálnymi potrebami.

19. november – Pluto vstupuje do znamenia Vodnára

Pluto, planéta radikálnej transformácie, opäť vstupuje do inovatívneho Vodnára a prináša veľké zmeny na individuálnej aj spoločenskej úrovni. Vo Vodnárovi nás Pluto núti prehodnotiť staré štruktúry a zaujať progresívnejší pohľad na budúcnosť.

Môžeme zažiť hlboké zmeny a oživenie v osobných vzťahoch a v spoločnosti. Je čas prijať transformáciu a byť otvorený novej perspektíve.

25. novembra – retrográdny Merkúr v Strelcovi

Retrográdny Merkúr vždy prináša obdobie reflexie a v Strelcovi, znamení objavov a pravdy, nás tento retrográdny pohyb núti prehodnotiť naše základné presvedčenia. Môžeme sa stretnúť so situáciami, ktoré nás vyzvú, aby sme prehodnotili filozofiu života, ktorú sme si vybudovali.

Je to ideálny čas na prehodnotenie našich plánov do budúcnosti, ale aj na to, aby sme si položili otázku, či je smer, ktorým sa uberáme, skutočne v súlade s našimi vnútornými hodnotami.

30. novembra – novmesiac v Strelcovi

Novmesiac v Strelcovi znamená nové začiatky plné optimizmu a nádeje. Strelec nás povzbudzuje, aby sme sa pozerali dopredu, objavovali nové obzory a posúvali svoje hranice.

Je to ideálny čas na zasadenie semienok nových dobrodružstiev alebo projektov, ktoré nás inšpirujú a sú pre nás výzvou k rastu. Strelec vládne cestovaniu, vzdelávaniu a intelektuálnej expanzii, takže toto novolunie nás povzbudzuje, aby sme otvorili svoju myseľ a nasledovali svoje nápady.

November 2024 je mesiac, v ktorom nás hviezdy pozývajú na vnútornú cestu plnú výziev a hlbokých premien. Každý tranzit nám ponúka novú príležitosť spojiť sa so svojou skutočnou podstatou a zosúladiť sa so svojím vyšším cieľom.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Bola som na rande s terapeutom – ale teraz potrebujem terapiu, aby som sa z toho dostala“

Randenie má vždy svoje riziká. Existuje aj riziko, že...

Čo robiť s vecami mŕtvych? Kňaz rozptyľuje pochybnosti o poverách

Odchod blízkeho človeka v nás zanecháva hlbokú ranu a...

Uzavrite zmluvu s vesmírom alebo žnite, ako ste zasiali

Určite neexistuje človek, ktorý by nebol konfrontovaný s otázkou...

Dievča sa zobudilo po 4 týždňoch kómy a zistilo, že ju jej snúbenec opustil kvôli inej žene

Brie Duvalová mala všetko, čo chcela, a ešte viac....

Prečítaj si aj

„Bola som na rande s terapeutom – ale teraz potrebujem terapiu, aby som sa z toho dostala“

Randenie má vždy svoje riziká. Existuje aj riziko, že...

Čo robiť s vecami mŕtvych? Kňaz rozptyľuje pochybnosti o poverách

Odchod blízkeho človeka v nás zanecháva hlbokú ranu a...

Uzavrite zmluvu s vesmírom alebo žnite, ako ste zasiali

Určite neexistuje človek, ktorý by nebol konfrontovaný s otázkou...

Dievča sa zobudilo po 4 týždňoch kómy a zistilo, že ju jej snúbenec opustil kvôli inej žene

Brie Duvalová mala všetko, čo chcela, a ešte viac....

Aspoň štyrikrát do mesiaca nahraďte rannú kávu hrnčekom vody, v ktorej ste namočili hrozienka!

Aspoň štyrikrát do mesiaca nahraďte rannú kávu hrnčekom vody,...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Bola som na rande s terapeutom – ale teraz potrebujem terapiu, aby som sa z toho dostala“

Randenie má vždy svoje riziká. Existuje aj riziko, že sa bláznivo zamilujete, alebo že sa vám to tak pokazí, že budete ľutovať minútu, keď...

Čo robiť s vecami mŕtvych? Kňaz rozptyľuje pochybnosti o poverách

Odchod blízkeho človeka v nás zanecháva hlbokú ranu a nekonečné otázky. Jednou z najťažších dilem, ktorým pozostalí čelia, je otázka vecí po zosnulom. Našťastie...

Uzavrite zmluvu s vesmírom alebo žnite, ako ste zasiali

Určite neexistuje človek, ktorý by nebol konfrontovaný s otázkou „prečo sa to deje práve mne“. Často pri hlbokom povzdychu vydýchneme zdanlivo nezmeniteľný verdikt: „toto...
Verified by MonsterInsights