štvrtok, 24 októbra, 2024

Z adoptovaného dievčatka sa vykľula 20-ročná žena – rodina tvrdí, že sa ich pokúsila zabiť

Príbeh Natalie Grace Barnettovej sa dostal do povedomia celého sveta, keď jej adoptívni rodičia Kristine a Michael Barnettovci tvrdili, že 10-ročné ukrajinské dievčatko, ktoré si adoptovali v roku 2010, bolo v skutočnosti dospelá 20-ročná žena. Manželia tiež tvrdili, že Natalia sa ich niekoľkokrát pokúsila zavraždiť.

Kristine a Michael v dokumente uviedli, že celé mesiace žili v strachu, pretože Natalia sa údajne správala mimoriadne čudne, a že nakoniec dospeli k záveru, že ich adoptívna dcéra nie je tým, za koho ju považovali.

Podľa manželov mala Natalia v skutočnosti 20 rokov, keď k nim prišla žiť, ale vzácna porucha kostry ich oklamala, že je dieťa. Barnettovci však v dokumentárnom filme The Curious Case of Natalia Grace (Zvedavý prípad Natalie Grace ) tiež tvrdili, že Natalia sa počas života s nimi niekoľkokrát pokúsila o útok na ich život.

„Zneužívala nás všetkých. Nenávidím to. Pokúsila sa otráviť a zabiť moju manželku. A keď som raz v noci otvoril oči, Natalia stála pri nohách postele s nožom v ruke,“ povedal Michael.

„Pri Natalii som sa vôbec necítil bezpečne,“ dodal syn manželov Jake.

Kristine predtým pre Daily Mail povedala, že Nataliamala vyhlásenia o tom, že chce zabiť členov rodiny“ a údajne chcela „zabaliť ich telá do deky a položiť ich na dvor“.

„Videla som, ako mi do kávy dáva chemikálie, bielidlo alebo niečo podobné, a spýtala som sa ho: ‚Čo to robíš? ‚ A on povedal: Snažím sa ťa otráviť,“ povedala Kristine.

Manželia nakoniec dosiahli, že súd zmenil Nataliin dátum narodenia na rok 1989 a nechali ju v byte samu. Dievča žilo úplne samo takmer tri roky, kým sused prípad nahlásil úradom, a odvtedy sa stále objavovali nové podrobnosti.

Barnettovci boli stíhaní za zanedbávanie a opustenie adoptovaného dieťaťa, ale Michael bol zbavený obvinení a prípad proti Kristine bol zrušený ešte pred začiatkom súdneho procesu.

Nemocničné záznamy a ďalšie dôkazy, ktoré prokuratúra našla, poukazujú na to, že Natalia sa narodila v roku 2003, ako sa uvádzalo v dokumentoch o adopcii. Obžalobe však nakoniec nebolo dovolené predložiť tieto dôkazy porote.

Film Zvedavý prípad Natalie Grace, ktorý vyšiel v máji 2023, sa sústredil na stranu rodičov, ale čoskoro vyjde nový dokumentárny seriál, v ktorom Natalia povie svoju stranu príbehu.

Z upútavky vyplýva, že jasne popiera obvinenia Barnettovcov a dôjde k otvorenej konfrontácii medzi ňou a jej adoptívnym otcom Michaelom.

„V každej lži sa skrýva pravda, ale musíte kopať dostatočne hlboko, aby ste ju videli. Toto je príbeh z môjho pohľadu,“ hovorí v upútavke a potom sa spýta: ‚Vyzerám pre vás ako monštrum?‘

The Curious Case Of Natalia Grace: Natalia Speaks | Official Trailer

Picking up where the shocking finale of THE CURIOUS CASE OF NATALIA GRACE left off, NATALIA SPEAKS dives headfirst into the questions, controversies, and secrets unearthed in the first installment, but this time, Natalia shares her side of the story.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Ochrana hrobov blízkych pred zlodejmi: Príručka na Sviatok všetkých svätých

Blížiaci sa sviatok Všetkých svätých je v poľskej tradícii...

Podľa teórie kvantovej nesmrteľnosti môžeme byť v skutočnosti všetci nesmrteľní

Teória kvantovej nesmrteľnosti pochádza z 80. rokov minulého storočia,...

Prečítaj si aj

Ochrana hrobov blízkych pred zlodejmi: Príručka na Sviatok všetkých svätých

Blížiaci sa sviatok Všetkých svätých je v poľskej tradícii...

Podľa teórie kvantovej nesmrteľnosti môžeme byť v skutočnosti všetci nesmrteľní

Teória kvantovej nesmrteľnosti pochádza z 80. rokov minulého storočia,...

Tento muž tvrdí, že práve pre tento dôvod čas od roku 2020 ubehol tak rýchlo

Máte pocit, že čas od roku 2020 nejako rýchlejšie...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

Ochrana hrobov blízkych pred zlodejmi: Príručka na Sviatok všetkých svätých

Blížiaci sa sviatok Všetkých svätých je v poľskej tradícii výnimočným obdobím, keď hromadne navštevujeme miesta odpočinku našich blízkych. Bohužiaľ, zvýšený pohyb na cintorínoch priťahuje...

Terorista, ktorý utiekol z väzenia, spustil paľbu na pápeža. Po 2 rokoch za ním prišiel pápež do väzenia…

Musíte byť neuveriteľne silný a mať zlaté srdce, aby ste odpustili človeku, ktorý vás takmer priviedol do hrobu.Čo asi cítil pápež Ján Pavol...

Žene dvojnásobne napuchla tvár, len kvôli tomu, že použila farbu na vlasy „Urobila som chybu a teraz chcem všetkých varovať.“

Dočasne znetvorená alergickou reakciu na farbenie vlasov, sa 19-ročná Francúzska Estelle rozhodla podeliť o svoju nepríjemnú skúsenosť s farbením vlasov.Mladá žena zverejnila fotografiu svojej strašnej premeny.Podľa...
Verified by MonsterInsights