utorok, 17 septembra, 2024

Karmické zúčtovanie prišlo – 5 znamení zverokruhu, ktoré budú v lete 2024 čeliť Božiemu súdu

Planéty Pluto, Saturn a Neptún, ako aj Chiron sú v retrográdnom pohybe, čo každému z nás ponúka jedinečnú príležitosť na introspekciu a vyrovnanie sa s minulosťou z karmického hľadiska.

Pre niektoré znamenia zverokruhu je toto obdobie obzvlášť dôležité na splatenie karmických dlhov a posun k svetlejšej, harmonickejšej budúcnosti. Nasleduje päť hlavných znamení zverokruhu, ktorým sa práve teraz skladá karmický účet, a dôvody, prečo si tieto dlhy nahromadili.

1. Škorpión

Škorpióni sú známi svojou intenzitou a vášňou, ale niekedy môžu tieto vlastnosti viesť k extrémnemu správaniu a manipulácii. Počas svojho života môžu Škorpióni nahromadiť karmický dlh tým, že nadmerne kontrolujú ľudí okolo seba a vytvárajú hlbokú nevraživosť.

Pluto, planéta transformácie a obnovy, ktorá tomuto znameniu vládne, ich teraz nabáda, aby sa zbavili starých bolestí a v prípade potreby požiadali o odpustenie.

2. Kozorožec

Kozorožci, ktorým vládne Saturn, planéta disciplíny a karmy, pociťujú retrográdne účinky ešte intenzívnejšie. Môžu sa im nahromadiť karmické dlhy kvôli ich bezohľadnej ctižiadostivosti a sklonu uprednostňovať prácu pred osobnými vzťahmi. V tomto období musia Kozorožci prehodnotiť svoje priority a napraviť vzťahy poškodené nedbalosťou alebo nepružnosťou.

3. Ryby

Ryby, ktorým vládne Neptún, planéta duchovna a ilúzií, sa často strácajú v snoch a fantáziách a vyhýbajú sa konfrontácii s realitou. Toto neustále utekanie môže viesť ku karmickému dlhu tým, že zanedbávajú zodpovednosť a vyhýbajú sa skutočným problémom. Retrográdny Neptún nabáda Ryby, aby prevzali zodpovednosť za svoje činy a ujasnili si svoje zámery a sny.

4. Lev

Levom vládne Slnko a sú známi svojou pýchou a silným egom. Tieto vlastnosti môžu viesť k hromadeniu karmických dlhov prostredníctvom sebectva a zanedbávania potrieb okolia.

V tomto období sú Levi vyzvaní, aby zmiernili svoje ego a obrátili svoju pozornosť na veľkorysosť a porozumenie. Pohyb retrográdneho Pluta a Saturna ich nabáda k hlbokým zmenám vo využívaní ich osobnej moci.

5. Baran

Barani sú známi svojou impulzívnou a niekedy agresívnou povahou. Takéto správanie môže viesť k hromadeniu karmických dlhov prostredníctvom neuvážených činov a ubližovania druhým.

Retrográdny pohyb planét dáva Baranom šancu zamyslieť sa nad svojimi činmi a naučiť sa lekcii trpezlivosti a empatie.

Je čas, aby si uvedomili svoje chyby a ospravedlnili sa.

Toto retrográdne obdobie je pre všetky znamenia zverokruhu cennou príležitosťou na zlepšenie svojej karmy a posun vpred na ceste duchovna.

Pre Škorpiónov, Kozorožcov, Ryby, Leva a Barana je to kľúčové obdobie introspekcie a zmierenia. Každý čin sa počíta a vyliečením rán z minulosti môžeme vytvoriť svetlejšiu a harmonickejšiu budúcnosť.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

Kňazovi cudzoložstvo ľudí prekážalo, ale problém šikovne vyriešili. Veci nabrali veľmi nečakaný spád, keď do mesta prišiel nový kňaz

Starý kňaz v jednom meste bol tak unavený počúvaním spovedí o cudzoložstvách všetkých ľudí vo svojej farnosti, že počas jednej omše to už nevydržal...

Žena, ktorá uviazla v horách, pribehli na pomoc záchranári. Boli však ohromení, keď videli, kto leží vedľa nej

Ak je to možné, každý človek by mal navštíviť čo najviac krajín a spoznať ich kultúry. Cestovateľské zážitky sú predsa na nezaplatenie a vydržia...

Narušuje smútok za mŕtvymi ich pokoj? Kňaz rozptyľuje pochybnosti

Vo svete plnom povier a neistoty ľudia hľadajú útechu a odpovede na ťažké otázky týkajúce sa smrti a smútku. Otec Piotr Jarosiewicz, ktorý je...
Verified by MonsterInsights