8 dôvodov, prečo by mala každá žena (aspoň raz v živote) randiť so starším mužom

O ženách, ktoré sa stretávajú so staršími mužmi sa hovorí, že majú komplex otca. Preto je pre nich vzťah so starším mužom veľmi cenná skúsenosť. A hoci nebude fungovať dlhodobo, môže veľa naučiť a môže byť príjemnou prestávkou od randenia s rovesníkmi.

1. Už sa vybúril.

Nočné výjazdy a zábavky s dievčatami to už nie je pre neho. Akcie cez víkend ( po ktorých sa možno bude čím chváliť v pondelok ) nie sú jeho štýl. Má to už za sebou. S ním máte väčšiu šancu na trávenie romantického víkendu vo dvojici bez obáv, že vám ho narušia jeho kamaráti.

2. Nič nemusí

Starší muž je už v štádiu, kedy nemusí nikomu nič vysvetľovať. Netvári sa pred inými na „super cool spoločnosť“, nemusí predstierať, že všetko vie a všade bol. Nerobí veci nasilu, len aby sa pochválil. Je čestný k svetu aj k vám.

3. Nesie so sebou veľa skúseností

A to je skvelé! Presne vie, čo chce. Vo svojom živote si už niečo prežil. Má viac skúseností vo vzťahoch. Je asertívny a rýchlejšie sa rozhoduje. Jedným slovom, je ZRELÝ.

4. Kvalita, nie kvantita

Pozná svoje limity. Nepotrebuje extrémne pocity. Namiesto konzumácie hektolitrov vodky s priateľmi, zvolí konzumáciu zopár pohárov vína. Namiesto zábavy s niekoľkými dievčatami, zameria sa na tú, ktorú považuje za najlepšiu. Cení si kvalitu, nie kvantitu.

5. Ochranársky inštinkt

Môžete sa oňh oprieť. Iba starší muž vie, že žena od nich očakáva podporu a ochranu v každej ťažkej situácii. Vzťah so zrelým mužom vám dodá pocit bezpečia.

6. Dobré milovanie

…je  iba s ním. Skúsenosti robia svoje.

7. Dôveryhodnosť

Starší muži sú dôveryhodní. Dodržujú sľuby. Je im ľahké uveriť a ťažké sa nimi sklamať.

8. Ten vzhľad

Poziete na Georgea Clooneyho – ktorá z vás by ho nechcela mať doma aspoň na chvíľu?

Zdroj: ofeminin.pl

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “8 dôvodov, prečo by mala každá žena (aspoň raz v živote) randiť so starším mužom”