sobota, 27 júla, 2024

Na rande chodím len s mužmi, ktorí sa boja, že o mňa prídu. Tu je dôvod

 

Viem, že priťahujete mužov, ktorí sú sebavedomí tak ako vy.

Nie je to zlá vec. Úprimne povedané, je to dobré, že jeden z najsilnejších faktorov, ktoré určujú vašu príťažlivosť k niekomu je to, že ste aj vy sebavedomá ľudská bytosť. Možno ste strávili roky v neistote a tak hľadáte niečo, čo vám chýba. Možno ste tak sebavedomí, že potrebujete niekoho, kto je na rovnakej myšlienkovej úrovni ako ste vy. Či tak alebo onak, každá žena si raz uvedomí, že všetci muži, s ktorými randila a ktorí ju priťahovali mali istú dávku sebavedomia, ktorá im kolovala v žilách.

Viete, občas hovoríme, že dôvera je kľúčom. Ale čo keď to tak nie je?

Čo keď ste namiesto randenia s mužom, ktorý bol sebavedomý, randila s mužom, ktorý bol vždy s vami nervózny?

Áno, na prvé počutie to nedáva veľký zmysel. Prečo by niekto randil s nervóznym mužom ak môže byť s niekym, kto je vždy sebavedomý?

Ak je muž vždy sebaistý, je to dobrá vec. Napriek tomu až príliš prehnaná sebadôvera môže pôsobiť veľmi zle. Sebaistota smeruje k arogancii. A niekedy to trvá príliš dlho kým si to uvedomíte.Muž sa priblíži, uprene zahľadí do očí a povie všetky TIE správne veci, ktoré vám „rozpustia“ srdce. Je to krásne, že? Je pekné mať niekoho, s kým si budete hovoriť veci priamo a hlavne pravdivo.

hjl

Poviem vám, že ak sa niekomu páčite, potom sa cíti trochu nesvoj, že je pri vás.

Dokonca aj ľudia, ktorí sú stále sebavedomí, cítia nervozitu a motýle v bruchu, keď vidia človeka, ktorý sa im páči. Každý vždy v takomto okamihu dúfa, že povie tie správne slová a že zapôsobí len tým najlepším spôsobom. Všetci sme trochu blázni keď ide o lásku. Láska je komplikovaná emócia a tak pri nej nemôže byť všetko jednoduché.

Takže možno by ste mali nájsť muža, ktorému sa stane, že vždy nepovie tie najsprávnejšie slová, no to len preto, že sa snažil povedať správne veci, aby na vás urobil dojem a nechcel, aby túto šancu premrhal. Nájdite muža, ktorý sa bude pozerať do vašich očí a vy sa tomu pohľadu budete z nervozity vyhýbať.

Nie preto, že neznesiete jeho pohľade na vás, ale práve naopak.

large-2

Keď prichytíte muža a jeho očný kontakt tak môžete len hádať či si vás predstavuje nahú. Môžete len hádať či ste pre neho len trofej a on si ju snaží získať.

Úprimne povedané, mali by ste randiť s mužom, ktorý je pri vás nervózny, pretože vie, čo môže stratiť.

Posledná vec, korú by takýto muž chcel, je venovať vám príliš málo pozornosti. Takto by vás naozaj mohol stratiť a to nechce dopustiť. Nemá vás vnímať ako vec v prítomnosti, ktorá sa môže ľahko nahradiť. Vlastne…on vždy znervoznie ak si spomenie, že zajtra vás už nemusí mať.

Takže možno by ste mali chodiť s mužom, ktorý sa nebojí priznať, že je pri vás nervózny. Bude si vás strážiť, pretože vie, čo má. A úprimne, to je to, čo si zaslúžite. Niekto je naozaj sebavedomý, pretože vás má, no aj nervózny, pretože si uvedomuje, že vás môže stratiť.

To je to, čo si zaslúžite! Naozaj si to zaslúžite!

zdroj:Elitedaily.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights