Smutné pravdy o "takmer všetkých vzťahoch" a prečo ich už viac nechcem zažiť!

Nikdy som si nemyslela, že by som sa mohla dostať  do „takmer každého vzťahu“. To sú tie, ktoré tak rýchlo začnú a tak rýchlo skončia. A nikdy som si myslela, že „takmer každý vzťah“, by mi mohol zlomiť srdce.

Vec, o „takmer každom vzťahu“ je tá, že vždy existuje potenciál pre aktuálny vzťah. Mohlo by to rozkvitnú až do toho pravého, nie? A to je na tom ten omyl. Stále dúfate a modlíte sa, že to bude niečoho krásne. Stále si myslíte, že keď vám po hádke zasa napíše, tak zmenil svoje myslenie podľa vzoru vášho.

Stále si myslíte, že to bude milostný príbeh, no raz sa v ňom niečo zmení a nakoniec odíde.

Stále som bola pozitívna, že to s ním bude fungovať. Dostal som závrat, keď som ho videla. Keď som s ním bola, moje srdce bilo ako zvon a cítila som sa v jeho prítomnosti ako bez dychu. Predstavila som ho svojim priateľom. Spala som sa na jeho mieste. Povedala som mu svoje najhlbšie tajomstvá. Bozkala som ho,ako by som mohla bozkávať len ozastného milenca. Bola som rada, že prišiel do môjho života.

A nikdy som čakala, že odíde.

Človek nikdy nečaká, že od neho niekto odíde, ak mu naozaj verí. Človek by si nikdy nemyslel, že sa zaľúbi do človeka, ktorý je schopný toto urobiť. Ale niekedy vás ľudia oklamú.

Ľudia sa menia každý jeden deň. Ľudia často odídu. Ľudia nás opúšťajú.

Myslela som, že to bola moja chyba. Zdalo sa, že sa zmenil o 360 stupňov. Jedného dňa ma bozkával a hovoril mi, že som krásna a na druhý deň sa so mnou bez ľútosti lúčil. Myslela som si, že ja som ten problém. Mohla som urobiť niečo, aby zmenil svoj názor? Mohla som povedal niečo inak?

Ale nebola to moja vina. Bola jeho. Nebol pripravený. 

S „takmer každým vzťahom“, prichádzali rovnaké otázky. Ale to nie je moja vina že to skončí neúspechom. Ak odíde on, nie som na vine ja. Nie je to o ničom čo som povedala alebo urobila. Je to len o ňom. Je to jeho problém a jeho strata.

„Takmer všetky vzťahy“ zlomia srdce.

Nepoddávajte sa tomu. Nedávajte svoje srdce niekomu, kto nie je pripravený. Nedopustite, aby za „takmer každým vzťahom“ stálo zlomené srdce. Nepustite niekoho do svojho života bez toho, aby ste sa ho neopýtali čo chce, alebo to, čo vidí v spoločnej budúcnosti. Aj ja som niekedy urobila chybu. Urobil som chybu pádu. Urobil som chybu, ktorá je o dôverovaní niekomu, kto by mi to podľa mňa nikdy neurobil. Ukázalo sa, že ho dosť dobre nepoznám.

Ľudia robia veľa vecí na hovno. A neznamená to, že sú zlí. Neznamená to, že nemajú srdce. Jednoducho to znamená, že sú na zlej strane knihy života.

Nebol pripravený na svetlo, ktoré zo mňa žiari. Nebol pripravený na moju osobnosť a výnimočnosť.

Bude to bolieť. Preto od vás odíde chuť pokračovať. To je tá vec, o „takmer všetkých vzťahoch“. Vždy to zabolí.

large-4-2

zdroj: http://thoughtcatalog.com/ foto: ihdimages.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Smutné pravdy o "takmer všetkých vzťahoch" a prečo ich už viac nechcem zažiť!”