sobota, 27 júla, 2024

Už mi viac nehovorte, že na mňa nemáte čas!

Nehovorte mi, že ste tak zaneprázdnení! Už vám to viac neuverím!

Randila som s niekoľkými mužmi, ktorí si vždy pred stretnutím našli hlúpu výhovorku, ktorá znie: “som zaneprázdnený“. Už sa tomu viac nedalo uveriť. Aj ja mám nekonečne veľa vecí na práci. Veď mám rodinu, prácu, priateľov a osobné veci, no aj to všetko ma nevyťažuje natoľko, že nemám čas na jeden jediný telefonát.

Tak prosím, už mi nehovorte, že ste príliš vyťažení a že na mňa teraz nemáte čas. Ak ma máte naozaj radi, vždy si nájdete čas a spôsob, ako sa so mnou skontaktovať. Aj ja to tak robím. Ja nemám nezmyselné výhovorky. Tak sa nevyhovárajte ani vy, pretože ak chcete, aby náš vzťah fungoval, musíte do neho aj niečo vložiť. Áno, aj váš čas.

Nehovorte mi, že ste zaneprázdnení, pretože mám dosť predstierania, že mi nevadí rušenie našich plánov. Mám dosť predstierania, že čakať na váš čas ma baví. Mám dosť predstierania, že vidím, koľko veľa do nášho vzťahu dávate. Mám dosť toho, že pokúšate moju trpezlivosť. Som unavená z počúvania trápnych výhovoriek, prečo nemáte čas a čo iné máte na práci. Viem, že ak by ste sa o mňa naozaj zaujímali, dali by ste mi viac.

Nehovorte, že ste zaneprázdnení, pretože aj JA som, no snažím sa nájsť si čas a ak to nejde dnes, tak si ho nájdem zajtra! Snažím sa vám ukázať, koľko pre mňa znamenáte. Ak sa vám to zdá príliš veľa, myslím, že nám bude lepšie jeden bez druhého. Tak prosím, nehovorte, že máte veľa práce lebo ja viem, že nerobíte nič a ja tu stále čakám. Nehovorte, že ste zaneprázdnení, pretože strácam svoj drahocenný čas čakaním na váš telefonát alebo správu. Mohla som zatiaľ pár chvíľ venovať niekomu inému. Môj čas si nezaslúžite!

Nie som hlúpa keď mi hovoríte, že na mňa nemáte čas. Ak by som vás zaujímala, pocítila by som, že sa naozaj staráte a nenechali by ste ma čakať tak dlho. Tak prosím, nehovorte mi, že ste zaneprázdnení, pretože som unavená z toho, že to musím dookola počúvať.

A naviac, neznášam klamstvá!

http://thoughtcatalog.com/nikki-pen/2016/08/stop-telling-me-youre-too-busy-to-see-me/29125472046_cc60bc3e21_k/

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights