sobota, 27 júla, 2024

12 dôvodov prečo ženy s veľkými skúsenosťami majú problém nájsť tu pravú lásku

1. Majú silný pocit sebapoznania svojej identity

Veľmi dobre poznajú kto sú, ktorí veľmi dobre vedia čo robia – špeciálne – koho nechcú za partnera, čo pre nich funguje a čo nie. Čo je pre nich naozaj fantastické vybrať si múdro, to je však dvojsečná zbraň, ktorá veľmi vysoko zmenšuje ich obzor k tomu pravému partnerovi.

2. Ich hyperaktívna intuitívnosť im pomôže zničiť ich vzťahy.

Tieto osobnosti, sú náchylné premýšľať až príliš dopredu a nad situáciou si vedia vyvodiť veľa záverov. Ich schopnosť báť sa robiť si predpoklady ich dokážu zlomiť, takže takto nemajú pevné základy ich vzťahu.

3. Mnohí z nich majú zaujímavé vzťahy ale netrvajú dlho

Sú radšej s ľuďmi, ktorých nepovažujú za niekoho, s kým strávia po zbytok svojho života. Ale predovšetkým sú radšej, keď v ich živote je niekto od koho sa veľa naučia, rýchlo dokážu vyrásť a potom od nich odísť.

4. Často dávajú prednosť vyššiemu zmyslu, ktorý musí obsahovať ich vzťah

Tieto komplikované duše milujú veľmi hlboko a zmyselne. Ak sa zamilujú možno sa odtrhnú od svojho zmyslu života – potrebujú robiť svoje veci a zamilovanie im niekedy prinesie sklamanie.

5. Neusadia sa iba tak preč nič za nič, ale musia mať svoju spriaznenú dušu

Potrebujú niečo viac, ako iba obyčajný povrchný vzťah alebo iba taký priemerný. Určite sa iba len tak neusadia, to niekedy vyžaduje prehltnúť tú trpkú chuť samoty, kým príde niekto lepší.

 facebook-damaging-relationship-more

6. Tisíc ľudí im môže priniesť vášeň, no oni potrebujú kompatibilita.

Aj keď veci preciťujú veľmi hlboko, je veľmi ťažké sa s nim spojiť. Musí to byť niekto kto je ich kamarát, veľmi sebavedomý a láska musí byť výzvou.

7. Veľmi málokedy inklinujú k modernému spôsobu zoznamovania

Aj keď nemajú nič proti tomu, aby si vybavovali rande cez internet. Stále im to príde ako neprirodzený spôsob zoznámenia sa. Lepšie je stretnúť niekoho na slepo pri bare.

8. Sú to prirodzený liečitelia.

Príťažlivosť  musí byť niečo čo sa musí vracať. Najlepšie čo môže byť pre takých ľudí, ktorí potrebujú niečo hlboké, je niekomu pomôcť. Avšak po nejakom čase zistia, že nepotrebujú nejakého študenta, ktorého by učili alebo prípad pre charitu.

9. Nemajú radi „hry“.

Randenie je vo svojej podstate vyčerpávajúce e pre človeka so skúsenosťami. Ľudia dneska radšej vyjadrujú nezáujem aby sa cítili lepšie, lebo vedia, že keď vyložíte karty na stôl, tak ten človek, ktorý vaše karty uvidel vie ako vyhrať celú sériu. A presne tie hry nemajú radi. Kto prvý napíše smsku, keď sme sa dlho nevideli a podobne. Nie je to pre nich zábava ale skôr stres.

girl-on-boat

10. Ich štandardy sú veľmi náročné.

Od seba očakávajú naozaj veľa, tak od každého chcú rovnaký prístup k veciam a k životu. Od partnerov chcú to isté. AJ keď je to veľká vec je to ďalšia vec, ktorá je veľmi dôležitá. Je oveľa dôležité aby sme akceptovali svoje kvality aj ostatných ľudí.

11. Majú svoju batožinu (nosia si svoj osud)

Ľudia, ktorí sa rýchlo vyvinuli veľmi rýchlo a svoje ja si dostatočne uvedomujú: museli veľa zlých vecí zvládnuť, museli rásť alebo sa museli poučiť z niektorých náročných zážitkov. Aj keď je to skvelá vec následky sa potom často prejavia v blízkych vzťahoch. Ide to naozaj komplikovane, nechcú sa viazať a boja sa viazať.

12. Cítia sa rovnako ohrozene, ako cítia lásku

Ľúbia tak intenzívne, že sa spolu s láskou rodí ďalší cit a ním je strach. Majú strach, že nebudú pre toho druhého „dosť dobrý“. Nemajú pocit milovať intenzívne.

screen-shot-2016-10-19-at-2-01-04-pm

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights