Aký má byť váš najlepší priateľ? Prezradíme vám to podľa vášho znamenia

 

Každý potrebuje priateľa. Aký by mal byť ten váš?

Baran

Baran potrebuje priateľa, ktorý mu bude oporou bez ohľadu na okolnosti. Baran je vždy pripravený na akúkoľvek výzvu a jeho priateľ by mal byť taký istý. Potrebuje ľudí, ktorí majú veľa energie a chuť do života. Potrebuje priateľa, ktorý bude pripravený ísť na akciu, či prechádzku, a to kedykoľvek počas dňa.

Býk

Býk sa o svojich priateľov stará, alebo hľadá niekoho, kto ocení jeho starostlivosť. Býk najčastejšie hľadá niekoho, kto je ako on. Býk je bezstarostný, avšak nájdenie niekoho, kto je rovnako lenivý v sobotnú noc mu môže dať zabrať.

Blíženec

Blíženci sú vtipní a využívajú to na dosiahnutie hocičoho. Preto je podstatné aby mali priateľov, ktorí udržujú krok s ich humorom. Toto znamenie je spojenie vážnosti a zábavy. Ich priatelia sa musia naučiť miešať emócie a nálady. Blíženci milujú hlboké debaty s inými.

Rak

Rak je nezvyčajne emocionálny, nakoľko potrebuje priateľa, ktorý rozumie svojim pocitom. Rak má veľkú predstavivosť a cení  si podobných ľudí. Miluje osoby, ktoré tiež preferujú byť doma, či  sledovať seriály.

Lev

Lev sa vždy objaví v pravý čas na pravom mieste, čo znamená že aj jeho priatelia by mali byť podobní. Môže to znamenať horúcu akciu, či plánovanie večera doma. Lev sa bude chcieť podeliť o všetko s nimi. Lev je veľkým milovníkom filmov, o ktorých sa bude chcieť porozprávať s priateľmi. Miluje cestovať, a ak sa taká možnosť objaví, neváha.

Panna

Panna je vážna, ale veselá osoba, ktorá v živote ocení aj malé veci. Obklopuje sa ľuďmi, ktorí vedia spojiť vážnosť so zábavou. Mala by hľadať niekoho, s kým sa podelí o obľúbenú knihu, prechádzku, či príjemné prechádzky.

Váhy

Váhy sa milujú obklopovať priateľmi, nakoľko hľadajú niekoho, kto bude pripravený byť s nimi kedykoľvek. Osoba v znamení váhy je štedrý človek, ktorý sa rád delí o obľúbené veci, obdarúva blízkych a keby mohol, rozdá sa.

800x400-stocksy_txp87343856tew000_small_960643-1

Škorpión

Škorpión potrebuje priateľov, ktorí sú odvážni a skúšajú nové veci.  Hľadá priateľov na celý život, lebo hľadí do budúcna. Hľadá priateľov, ktorí majú spoločné záľuby ako on.

Strelec

Strelec hľadá optimistického priateľa s entuziazmom. Hľadá niekoho, s kým môže posrandovať, aj keby to boli len suché vtípky. Strelec miluje cestovať a vezme svojich priateľov až na druhý koniec sveta.

Kozorožec

Kozorožec miluje svoju rodinu, tak ako svojich priateľov. Hľadá niekoho, s kým môže tráviť čas alebo ho doviesť na rodinné stretnutia. Potrebuje spoločníka na hudobné festivaly, či zdieľanie noviniek. V niektorých prípadoch bývajú Kozorožci vážni, avšak priatelia vedia, že je to niečo, čo z neho robí osobnosť.

Vodnár

Vodnár je vždy zamyslený a priklonený k priateľom, ktorí sú takisto myslitelia. Môže byť veľmi spoločenský, ale má rád aj pokojné chvíle. Potrebuje priateľov, ktorí ocenia jeho meniace sa emócie.  Vodník potrebuje priateľa,  ktorý bude schopný ho počúvať. On mu na oplátku pomôže stále, ak to potrebuje.

Ryby

Ryby sú vždy pripravené na spoznávanie nových miest a hľadajú niekoho, kto je ochotný byť ich priateľom.  Hľadajú milých priateľov, ktorí s nimi budú rozoberať filmy, hudbu, knižky, či články.

Zdroj: ofeminin.pl

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Aký má byť váš najlepší priateľ? Prezradíme vám to podľa vášho znamenia”