sobota, 27 júla, 2024

Najhoršia časť rozchodov je to, keď prídeš o časť seba. Toto som sa pri nich naučila

Samozrejme, že po rozchode vám bude chýbať ten čas náklonností, ktoré ste si vymenovali. Bude vám chýbať ako ste sa pri prechádzke držali za ruky a tie malé a časté pekné argumenty, aká si nádherná sa skončili pri tom, ako ste si vyzliekali jedno oblečenie za druhým. Bude vám smutno za tým, ako ste si vymieňali bozky a hlášku ako sa milujeme však. Ako čas ujde a nám sa v hlave neustále objavujú krásne spomienky a bombardujú nás, aj keď si želáme prísť o pamäť. Bude vám chýbať  všetko od úsmevu ale to ešte nie je všetko, bude toho oveľa viac.

Bude vám chýbať vaša osobnosť.  Bude vám to chýbať, keď ste boli prvou osobou, s ktorou sa rozprával, keď sa niečo hrozné stalo alebo niečo neskutočné. Nebudete prvou osobu keď sa niečo stane alebo keď vám bude volať. Bude vám smutno keď sa rozprával s vašou rodinou, a ako sa niečo každý deň naučil. Bude vám chýbať okamih keď si vaši otcovia potriasli rukou alebo ako pomohol vašej mamke s riadmi. Bude vám chýbať tá dlhá debata o politike alebo poézií alebo populárnej hudbe.

wewoman-to-sama

Budú vám chýbať tie dlhé konverzácie o všetkom a aj tie dlhé večery keď ste spolu pozerali seriál a vaša spoločná prítomnosť. O tom, aký ste mali komfort, ten mier, sex a bozky to sa ani nebudeme baviť. Chcete vrátiť všetky tie pocity späť a aby ste to mali aspoň na úrovni najlepšieho kamaráta. Ale o tom sú rozchody. Naspäť už cesta nie je. Nedostanete žiadne rozhovory. Nebudete sa cítiť komfortne. Už vôbec nie s nimi.

dfgdf

Ak sa s nimi rozídete, prejde dlhý čas, tá iskra tam možno vždy bude ale bude, ten vnútorný zápas, plameň bude stále blikať. Možno tam bude srdce, ale nebude tam také ako kedysi, bolesť bude vo veľmi veľa miestach.

Tá strata je až veľmi ťažká. Pretože stratíte veľa a svojho partnera a aj ako vášho najlepšieho kamaráta. A táto strata je tá z najhorších, ktoré musí ľudská povaha zniesť. Je naozaj ťažká na unesenie. Ale podľa toho všetkého čo ste sa tu dočítali vám iba chýba tá časť vášho ja, ktorou ste boli keď ste s ním boli.

838d4bad2ab23775fb87e2a94c506a27

zdroj:thoughtcatalog.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights