sobota, 27 júla, 2024

Toto je nebezpečný typ chlapa, s ktorým by som nechcela skončiť v posteli…

Dnes nie je ľahké vychádzať s osobnosťami, ktoré ti dávajú jasné najavo o čo im ide v tejto – rýchlo sa s nim vyspím spoločnosti. Máme rôzne variácie, ako zlí a dobrí chlapci, ale najhoršie je keď je ten muž kombinácia tých oboch. Správa sa ako dobrý chlapec ale možno vo svojom vnútri naozaj je.  Ide na vec a dostáva sa k pointe, zatiaľ čo hraje hru a sex je jeho hlavná motivácia. Je všetko o čom si jeho kamaráti a kamarátky hovoria, môže byť pozvaný von s naozaj veľkým množstvom žien.

Keď je s vami správa sa úrovni a chce vašu spoločnosť. Ale pre neho je to len o časti dostať vás do postele a potom si na vás nespomenúť. Buduje si svoju zbierku úlovkou a na každú má svoj vlastný scenár. Teší ho, keď sa z neho dokážete s prepačením poskladať, potom vám natlačí do hlavy ďalšie kaleráby a udržal si vás v tej nálade. Veď láska je možno ako taký kokaín. Pekný chlapec, ktorý si chce čím skôr užiť to nie je správna definícia pre spokojný vzťah. Máte zopár možností, buď sa s tým zmierite a nebudete ho brať ako vážnu známosť – tá druhá je vyčerpavajúca a nemožná – zmeniť ho. NEROBTE TO! Ak na seba navzájom narazíte, budete spolu komunikovať a možno v tej posteli naozaj skončíte. Ale tam to skončí. Pre nejakú iskričku nádeje nie je miesto. Je to trochu smutné, keď sa s tým človekom začnete rozprávať a možno tam tú nájde ešte máte. Zabudnite nato.

Nie je ani zlý ale ani dobrý alebo drzý. Nič vám nebude sľubovať a nesľubuje vám žiadne očakávania. Ale tak isto vás robí šťastným, len preto aby obišiel očakávania, ktoré sa s tými vašimi nikdy nestretnú.

30757238235_911bb8d69e_k-1140x600

Pekný chlapec, je typ osobnosti, pri ktorom sa chcete cítiť dobre ale keď vás nechá, dokáže vás to zraniť. Jeho prítomnosť vám chýba a jeho slová vás dokážu potešiť.
Možno vám už povedal, že nehľadá nič vážne, alebo si niečo ujasníte je to iba sexuálne dobrodružstvo a nič viac. Bez toho aby ste si toto vyjasnil sa môžete cítiť sklamane.

Aj keď si vás možno nevyberie, nie je to jeho vina a robí to z neho zlého človeka? Možno sa tak správa pre niekoľko možných dôvodov, ktoré sa vymykajú kontroly. Ale to je jeho problém a nie ten váš.

Možno má iba problém dodržiavať sľuby.  Ďalším dôvodom prečo sa tak správa, je možno zlá minulosť a skúsenosti. Možno má problém s dôverou. A niečo sa s ním deje, čo nemá spoločné s vami, pre nejaký dôvod,  vás do toho nechce zasvätiť.

A keď sa vás nesnaží sklamať, robí to a vám to len ubližuje. Túto realitu neignorujte, to je fakt, ktorý vás dokáže zraniť, nemôžete to akceptovať donekonečna. Vy máte pocit, že ho máte rada, chcete mu pomôcť, zmeniť ho alebo ho zachrániť.

Každý chlap vo vašom živote s vami bude mať sex. Vy si len budujete svoju cestu, ak si tieto tipy vyhľadávate pravdepodobne to bude smutná skúsenosť. Vo vašom okolí je konštelácia chlapov, ktorá vám bude vyhovovať. Treba si však poriadne vytipovať alebo preverovať? Na to asi neexistuje návod, ale toto je tá najčastejšia typológia chlapa dnešnej doby.
Nedovoľte sa tomu podvoliť, odreže vás to od skutočných vzťahov. Ak sa vám zdá, že je pekný chlapec nemusí to byť pravda. Skúste svoj drahocenný čas investovať niekde inde. Tento typ chlapa nie je pre vás. Vo svete je niekto, kto po vás siahne už na začiatku a nebude mať s vami problém.

29556303531_07cf729478_k

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights