sobota, 27 júla, 2024

Toto som sa naučila potom, ako som stretávala jedného zlého chlapca, za druhým..

Typický chlap, ktorému ide iba o jedno a potom sa na vás vykašle. Čo teraz? Možno sa začnete čudovať, čo sa to vlastne deje s tým svetom.

Začne vás prepadať myšlienka, že robíte zle rozhodnutia, alebo trpíte tým, že žiadne sebavedomie nemáte. Alebo si zaslúžite to, čo sa vám stalo. Svet je proste plné zlých ľudí a strašných hajzlíkov. Všetko z toho čo som povedala, môže byť pravda alebo nie. Jednu vec ktorú viem isto, je že prečo neustále padám to tej istej priepaste.

Možno to padnutie, nie je tá zlá vec, ktorá sa vám môže stať ale je tu perspektíva, že potom by sme sa nudili byť na vrchole. Vidíte vec okolo života je tá, že nikdy neviete čo sa stane ale keď sa to stane, musíme byť pripravený, aby sme sa nemohli zničiť. Možno budeme zranený, možno nahnevaný, možno bláznivý, ale nesmieme si pripustiť, že sme zničený.

Hajzlíci nás potrebuju, my ich nepotrebujeme. My sa všeobecne zaujímame. Kladieme pozornosť na malé veci okolo nich. My si uvedomujeme mnohé veci okolo týchto typov ľudí, ktoré si iný ľudia nedokážu uvedomiť.

Sensual portrait of a tattooed woman.

Dokážeme sa pred nich postaviť a konfrontovať ich s našími pocitmi. Dokážeme chváliť ich dobrú stránku, ich silné stránky a to, čo sú ochotní urobiť. Dookola im pripomíname, na čom skutočne v živote záleží. Sme tu stále pre nich. Bez nás sa proste dokážu stratiť, nevedia sa potom v živote pohybovať – aj keď si to nechcú priznať alebo chcú. My ich tak dokážeme milovať, ako nedokážu oni nás. Zlí chlapci sú slabí ale my sme silný.

Proste si pamätajme nato, ako sme sa nedokázali vyrovnávať s pocitmi, mysleli sme si, že je na nich niečo dobré. Hajzlíci myslia iba na seba, nechcú myslieť na nič iné.  My nevidíme ľudí, ako veci z ktorých vieme ťažiť. My si ľudí dokážeme vážiť a hlavne vecami, ktoré nám môžu oceniť. A každý by sa tak mal podľa toho správať. Pozeráme na ľudí, ako žijú a či sú skutoční, keď sa veci začnú pohybovať do vážneho smeru, hajzlíci utekajú do opačného konca.

tmb_157652_4504-1000x600

Sú veľmi dobrí, aby človeka zničili. My dokážeme liečiť. Oni sú dobrí v rozbíjaní vecí, my ich dokážeme opraviť. My si stojíme za svojím, aj keď veci nejdú podľa plánu a podľa nás. Stále si dokážeme povedať, že robíme dobre. Všetko má svoje následky a veríme si na karmu.

Hajzlíci nám ukážu, čo si nakoniec zaslúžime, my im ukážeme, čo si oni nezaslúžia. Pretože sú to egoisti alebo arogantní ľudia, myslia si že si všetko dokážu dovoliť, keď vás majú medzi prstami. Myslia si, že nájdu lepšie miesto. Nakoniec si uvedomia, že ste boli ten najlepší človek pod slnkom. Možno si myslia, že urobili tú najväčšiu chybu, potom vás dokážu oľutovať. A pre všetkých hajzlíkov odkazujem. „Nikdy neignorujte človeka, ktorý vás má rád, kto sa o vás stará a kto vám chýba. Pretože jedného dňa sa zobudíte a zistíte, že ste všetko stratili.

photo-1475253325259-c7d4e242045e

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights