back to top
utorok, 23 apríla, 2024

Ako použiť psychológiu na to, aby si niekomu chýbala a ostal s tebou ?!

Myslíte si, že láska je niečo čo sa nedá kontrolovať?

Myslíte si, že keď vás dotyčná osoba nemiluje, tak nie je šanca?

Neveríte, že človek s ktorým nedokážete mať lásku, sa nemôže do vás zamilovať?

Ak ste 3x odpovedali  áno, tak je pravdepodobne, že je to otázka osudu. Je to v poriadku, tak ako si toto väčšina ľudí myslí. Veľkosť človeka, záleží od toho, koľko dôrazu a lásky ste do druhej osoby investovali. Niečo čo sa nemôže zmeniť alebo si myslíte, že sa nedá manipulovať.

Ale výskum, ktorý bol ukončený pre niekoľkými rokmi, dokázal že sa láska dokáže kontrolovať. A to všetko sa dá dokázať kontrolou mysle. Ide o to, ako použijete správne použijete svoju lásku.
Láska nie je nič iné len psychické emócie, ktoré fungujú na dennodennej báze :

– Strach
– Stres
– Žiarlivosť
– Úzkosť

Tieto emócie sa dokážu korigovať a láska spadá do kategórie psychické emócie a to sa všetko môže kontrolovať.  O to ľahšie sa dokáže kontrolovať láska a jej emócie. Problém leží v tom čo veríme a čo sme boli naučený, aby sme verili. Počas celých rokov sme sa učili, že láska sa len stane a záleží to na osude. Ale realita je oveľa ďalej. Podľa vlastnej múdrosti, by ste mali využiť psychológiu k otvoreniu lásky a aby sme ju dokázali sa do nás zamilovať tak, aby sa nepozerala naspäť. Dnes nemusí všetko fungovať na 100 percent. Ak by ste však dokázali trikrát zvýšiť svoje šance nato, aby ste dokázali u druhého človeka vzbudiť lásku, dokázali by ste to ?

1. Ako sa zamilovať a aká psychológia je za tým?

Ešte predtým, ako sa vám budeme snažiť psychologicky naznačiť čo spraviť s človekom, aby sa do vás zaujímal a zamiloval, mali by ste pochopiť psychologické aspekty lásky, nesúvisí to s láskou alebo mágiou. Bez toho aby sme si uvedomili, za všetkým hľadajte kritéria. Kritéria, ktoré ste si určili nájsť tu správnu osobu, do ktorej sa zamilujete. Psychológovia tomu hovoria „mapa lásky“.

Ak sa niektorá z týchto vecí nedokáže rovnať tej vašej, automaticky dokážete lásku zo svojho života diskvalifikovať. No a potom sa stane to, že sa vaša osobnosť stane kamarátom. Každý ma svoj individuálny list vecí, ktoré musí človek splniť.

– Hodnoty
– Viera
– Predchádzajúce skúsenosti
– Pozadie
– Prechádzajúce vzťahy

To je možno dôvod prečo sa vaša kamarátka zamiluje do osoby, ktorú vy považujete za obyčajnú a ničím výnimočnú. Výsledky sa sčítajú a dokážu sa vyhodnotiť do výsledku, či je pre Vás tento človek vhodný alebo nie. Všetko za vás robí vaša myseľ. Tak ako sa vaša myseľ snaží prečítať túto stránku. Vaša myseľ robí všetko za vás. To je dôvod prečo sa dokážete zamilovať do človeka a neviete vysvetliť prečo a to ako prvý prípad. Vaše podvedomie je zato zodpovedné.

Tu je dôvod prečo je láska takým mysterióznym fenoménom a veľa ľudí si to dokážu považovať ako osud. Ale v realite, to nemá nič spoločné s osudom je to všetko na vašom podvedomí, ktoré sa rozhoduje či je tento človek pre vás vhodný alebo nie. Na pravde záleží a ako sa dokážete ponoriť do vášho podvedomia a pobiť sa s tými kritériami. Po všetkom budete môcť zistiť, prečo ste sa zamilovali do toho človeka a nie do iného. Predstavme si Alexa. Alex má 26 rokov a je to muž, ktorý ma za sebou zopár vážnych vzťahov. Pred dvomi rokmi ukončil univerzitu a pracuje v Londýne. Je už unavený z toho, ako sa stretáva so ženami a hľadá konečne vážnu a serióznu partnerku. Alexov list rebríčkov pozostáva zo 4 podmienok :

1. Musí mať rovnaký stupeň vzdelania ako ja

2. Musí byť bruneta. ( Jedného dňa sa na Alexa vykašľala brunetka a sám Alex si povedal, že si nájde podobnú brunetku s ktorou zažije super vzťah.)

3. Musí vychádzať dobre s jeho rodinou a priateľmi ( Pre Alexa je rodina a deti prvoradá a obzerá sa po takej, ktorá by bola super matkou. Sme priťahovaní k ľuďmi, ktorí majú to čo chceme a potrebujeme, preto je Alex pevne presvedčený o svojom zozname.

4. Musí milovať cestovanie.

Alex je momentálne slobodný, a ak stretne partnerku s červenými vlasmi, šance, že sa do nej zamiluje sú naozaj mizivé. Aj keď si o nej myslí, že je pekná, nikdy nedokáže pochopiť prečo k nej nemá nejakú príťažlivosť. Pretože sa jeho podvedomé hodnoty k nej nepribližujú. Tvoje podvedomie ti pomôže dostať sa do lásky k osobe, ktorá ti vyhovuje a presvedčí ťa ( alebo oklame ) že toto je ten správny vzťah v ktorom by si mal ostať.

2. Ako manipulovať myseľ aby ťa dokázal človek spätne milovať?

Vyberáme z niektorých osvedčených metód, ktoré ti pomôžu zamilovať sa do vás:

1. Skúste si vybrať iné kritéria. Každý z nás máme list, do akého človeka sa chceme zamilovať. Tento list pozostáva z obyčajných hodnôt, od ktorých sa očakáva že vás dokážu dostať do stavu lásky. Niektoré kritéria sú : “ Musí milovať psov.“ „Musí byť aktívnym človekom.“ „Musí byť vzdelaný.“ A tak to bude ďalej. Ešte predtým ako sa zamilujete do človeka, musíte si urobiť nejaký prieskum. Zistite si všetky základne informácie o danom človeku a jeho minulosť a záujmy – čím viac viete, tým lepšie a možno sa stretnete s tými jeho kritériami. Všetky možné základné informácie o pozadí a záujmoch – čím viac informácií sa dozvieš, tým lepšie pre Teba.

2. Naplň ich očakávania.
Keď si ľudia hľadajú, tak si väčšinou vyberú niekoho kto je podobný ako oni.  Pozerajú sa na ich osobné stránky a hlavne ich slabosti. Napríklad, ľudia ktorí inklinujú byť šikovný tak sa snažia nájsť osobu, ktorá je šikovná ale namiesto menejcennosti sa snažia usilovať o dôveru, aby si mohli dokázať lepšiu rovnováhu. Ak chcete človeka, ktorý má komplex menejcennosti tak sa do váš snaží zamilovať pretože máte aj takú osobnosť, ktorá ju priťahuje. Ak prevezmete väčšie sebavedomie, tak vysielate signál že som to čo budete potrebovať!

3. Ako sa snažíš?

Veľa ľudí, ktorí sú neoblomní a neustále sa snažia tak sa im podarí dosiahnuť, to čo chcú. Ono to funguje, ak je osoba vo vnútri závislá na niekom, tak to snaženie sa môže vyplatiť. Človek čo sa snaží navonok byť nezávislý je možno človek, čo sa vnútorne potrebuje na niekoho spoľahnúť. Chce sa cítiť lepšie alebo sa snaží uniknúť zo zlého miesta vo svojom živote. Ak sa táto osoba nachádza do tejto kategórie, ktorú sme predtým spomenuli, je v tom prípade šanca, aby sa vaša osoba do vás zamilovala. Stručne povedané, ľudia sú zraniteľní a potrebujú aby bolo o nich postarané, je tu väčšia šanca, že sa do seba oveľa rýchlejšie zamilujete.

4. Použi svojich spoločných priateľov.

Ak máte spoločných priateľov, potom by ste to mohli použiť ako vašu výhodu. Hlavný dôvodom je to, že za tým všetkým je ľahšia dôveryhodnosť pre dotyčného človeka, ktorý si váš všimne. Ak si váš spoločný priateľ o vás myslí, že ste v pohode, tak je tam šanca, že bude súhlasiť. No ak je tam dôvod, že ste idiot, potom tá šanca bude oveľa nižšia. Je to istá forma brainwashingu – ak sa o vás väčšina jej priateľov vyjadruje ako o správnom človeku, potom to bude oveľa lepšie dostať vás do jej mysle.

5. Manuálne sa dokážete napojiť na danú osobnosť.

Ak sa oveľa častejšie dokážete opakovať, tak dokážete oveľa ľahšie človeka manipulovať a dostať ho do danej veci. Prečo? Je to jednoduché, neustále opakovanie, vaše svedomie ľahšie akceptuje. To vám však nedáva dôvod aby ste sa opakovali každých 10 minút a človeka otravovali – lebo ich jednoducho od seba odstrašíte. Len sa im jednoducho a nenápadne dokážete votrieť do ich pozornosti. Dajte im nejaké náznaky a budte s ňou čo najčastejšie ako sa len dá, nezáleží na tom, či rozprávate často alebo nie.. len sa zdržiavajte na mieste kde je vás vidno a budete sa im môcť dostať do ich mysle.

6. Vybudujte okolo seba pozitívnu asociáciu.
Ak je vaše meno spomenuté v spoločnosti, čo ako prvé do vašej mysle ako prvé ? Ako ťa dokážu vidieť? Myslia si o tebe, že si šťastný človek alebo sebavedomý či cieľavedomý? Tak ako sa dokážete predať, tak si o vás ľudia dokážu vyjadrovať. Nezáleží na tom, kto vlastne ste ( všetci máme negatívne skúsenosti ) je to len o tom ako vás nasledujú a vy im môžete povedať iba pozitívne stránky.

3. Existuje vôbec láska na prvý pohľad alebo je to len obyčajný mýtus ?

Láska na prvý pohľad dokáže existovať. Ak sa s vami dokáže človek stotožniť na prvý pohľad. Tak všetko môže začať od samého počiatku.  Možno si o sebe hovoríte „počkaj na chvíľu“ ak ste sa o vašich cieľoch a záujmoch nerozprávali, ako môžeš vedieť čo je to za človeka ?“

Je to klasický príklad toho, že ak sa tá dotyčná osoba podobá na niekoho z minulosti znamená to, že ste sa zamilovali do podobnej osobnosti, ktorú ste v minulosti ľúbili. Tak sa dokážete do dotyčného človeka zamilovať bez toho aby ste si povedali prečo. Budete si k tomu prikrášľovať váš osud a zamilujete sa do neho.

Leo Hidalgo

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

8 šikovných trikov s ktorými sa naučíte kupovať len kvalitné oblečenie

Stalo sa vám niekedy, že ste si kúpili úžasnú...

Šéfkuchár reštaurácie bráni čašníčku, ktorú bohatí zákazníci znevažovali, a zakáže jej vrátiť sa.

Skupina zákazníkov znevažovala čašníčku v reštaurácii v Cardiffe vo...

Newsletter

Prečítaj si

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

8 šikovných trikov s ktorými sa naučíte kupovať len kvalitné oblečenie

Stalo sa vám niekedy, že ste si kúpili úžasnú...

Šéfkuchár reštaurácie bráni čašníčku, ktorú bohatí zákazníci znevažovali, a zakáže jej vrátiť sa.

Skupina zákazníkov znevažovala čašníčku v reštaurácii v Cardiffe vo...

Veľa ľudí sa budí o tretej ráno. Hovorí sa, že je to „diablova hodina“.

Prečo sa budím o tretej ráno? Som výnimka? Je...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení nemocnice. Rozmýšľali ste niekedy, čo znamená? Pravdou je, že fialový motýľ vedľa postele novorodenca má...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni bez výnimky - aj keď máme umývačku riadu. Zvyčajne ste pravdepodobne nevenovali pozornosť tomu, akú...

8 šikovných trikov s ktorými sa naučíte kupovať len kvalitné oblečenie

Stalo sa vám niekedy, že ste si kúpili úžasnú módnu vec a po prvom vypratí sa buď roztiahla či potrhala? S najväčšou pravdepodobnosťou je...
Verified by MonsterInsights