back to top
streda, 24 apríla, 2024

Ako sa konečne zlomiť a pochopiť, že tvoj život nie je ideálny, ako si nahováraš

Ak si myslíš, že tvoj život nestojí za nič – tak za to ani nestojí.

Ak si myslíš, že svet je tam vonku a je tam pre teba – tak je to pravda.
Ak si myslíš, že si zaslúžiš viac ako si myslíš – tak je to pravda.

Všetko čo ťa brzdí alebo ti nedovolí dosiahnuť svoj cieľ, nie je škola, nie je tvoje zamestnanie alebo podpora rodiny – si to iba Ty.

Ak si myslíš, že ťa jedného dňa tvoje problémy prepadnú – lebo si mala zlý prístup k životu. Je to pravda – pozeráš sa na to úplne opačným pohľadom. Pozeráš sa na svoje negatíva, namiesto toho aby si sa zaujímala o svoje pozitívne veci. Dovolíš, aby zlé veci zvíťazili.

Neurobíš zo seba presne to, čo by si potrebovala na 100 percent. Ak stráviš svoj čas a budeš pracovať za nejakým stolom v práci, ktorá ťa vyčerpáva – tvoja energia sa zmení a budeš lenivejší nato, aby si sa zobral a hľadal niečo čo by ťa bavilo a naplnilo – to všetko nie je chyba ostatných ale iba Tvoja.

Ak nikdy nebudeš cestovať, neuvidíš svet aký je. Napríklad taký Paríž, môžeš sa donekonečna vyhovárať prečo by si tam nemal ísť. Jednoducho si kúp lístok, pobaľ si tašku a choď tam. Pozri sa na svet a nechaj ho, aby ťa vybudoval a otvoril ti oči. Nechaj sa vyzvať na boj a nedovoľ aby ťa Tvoja frustrácia zničila. Predstav si všetky negatívne myšlienky pred sebou, povedz si všetky bolestivé momenty, ktoré ti trápia hlavu a raz a navždy na ne prestaň myslieť, rozhodni sa rovno prepnúť na iné momenty, prehraj si svoju obľúbenú pesničku v hlave a toto ti pomôže.

Nikdy neschudneš – keď nezmeníš svoje stravovacie návyky. Svoje zdravie zlepšíš keď budeš cvičiť a jesť dostatok zeleniny. Múdrou sa staneš, keď budeš prekonávať svoje limity a pôjdeš až za limity svojich možností a schopností.

Nikdy nebudeš šťastná, keď sa budeš pozerať na svoje negatíva. Šťastie dosiahneš keď sa budeš obklopovať ľuďmi čo ti urobia radosť a vecami, ktoré miluješ robiť.

Ty si dôvod prečo si nešťastná, ty si dôvod prečo si sa stratila v jednej rutine a vo zvykoch a tvoj vzťah je nič moc, keďže sa nesnažíš a neustále niekoho kritizuješ. To je všetko kvôli Tebe.

Neexistuje dôvod prečo si to mala zľahčovať. Ty si svoj hlavný nepriateľ : ty si ten čo stojí pred všetkými Tvojimi cieľmi a úspechom.

Život nikomu nič nedlží, takže od neho ani nič nečakaj. Neočakávaj milión dolárov aby ti raz prišli pod nos. Zabudni, že sa ráno zobudíš so svojím vysneným telom a nikdy, nikdy si nemysli, že tvoj dreamjob, že príde k Tebe aj keď do toho nevložíš dostatok úsilia.

Ak niečo potrebuješ a chceš dosiahnuť  musíš pracovať tvrdo. Neexistuje polovičná cesta k úspechu ale musíš sa k tomu plne oddať. Musíš pracovať naozaj tvrdo. Musíš urobiť nejaké obete a dotlačiť sa k tomu, aj keď sa veci začnú komplikovať a ničiť. Musíš ísť ďalej a bojovať – aj keď ti všetci a všetko hovoria, že sa musíš vzdať – pretože to je jediný dôvod ako urobiť veľké veci.

Nestoj vo svojom živote a prekážaj mu, konečne s tým niečo urob. Začni sa baviť. Začni robiť veci, ktoré chceš a neprestaň s nimi len tak, nikde ťa to nezavedie.

Začni veriť v seba, aj keď ti každý hovorí, že máš prestať. Nikto ti nebude veriť, kým to neurobíš a nedosiahneš – čo chceš robiť v živote. Všetci chcú svoje sny dosiahnuť ale Ty si ten, ktorý to dosiahne!

Ak chceš žiť lepší život – začni lepšie žiť. 

istockphoto.com / Vizerskaya

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...
Verified by MonsterInsights