sobota, 27 júla, 2024

10 zlozvykov, ktoré robíš keď máš strach z lásky

 

1. Ľudí zo svojho okolia tlačíš od seba preč

V hlave máš neviditeľnú hranicu, kedy si ľudí zo svojho okolia dokážeš odohnať. Chceš aby to malo svoje hranice, kedy človek nemôže vidieť Tvoje slabosti. Ak sa čo i len jeden človek priblíži k Tvojej blízkosti, tak sa začneš brániť a vyhýbať sa zblíženiu.

2. Hovoríš nie

Všetkým pozvánkam na rande hovoríš nie a keď povieš áno, tajne dúfaš, že sa schôdzka zruší. Nechceš aby si vyzerala ako idiot, už len preto, že sa musíš otvárať, rozprávať o sebe a o svojej minulosti.

3. Myslíš si, že nestojíš za lásku


Presviedčaš samú seba, že vonku nie je nikto, kto by ťa pochopil a začal milovať za Tvoje pozitívne ale aj negatívne stránky osobnosti. Bojíš sa, že človek odhalí tvoje slabosti a opustí Ťa.

4.Keď musíš urobiť nejaký krok, tak sa vyhováraš


Si pripravená hovoriť výhovorky, na všetko o čom tajne snívaš. Čo všetko ťa dokáže napadnúť, ak sa jedná rovnica ty a vzťah? Vybavia sa ti všetky povinnosti, ciele a kariéra, ktoré chceš dosiahnuť. Až keď budeš 100 percentný a šťastný človek, poobzeráš sa po vzťahu.  Nachádzaš na sebe veci alebo vlastnosti, ktoré sú pre niekoho iného v absolútnom poriadku. Ty však stále v podvedomí zistíš, že je s Tebou niečo v nedokonalosti a neodvážiš sa hľadať lásku svojho života.

5. Hovoríš o sebe v negatívnom svetle
Absolútne sa podceňuješ, ani raz si o sebe nepovieš niečo pozitívne, nechceš sa niečim pochváliť a dostať uznanie. Nepotrebuješ zbytočný rozruch okolo svojej osobnosti a dostať uznanie. Načo by sa o Tebe mal niekto dozvedieť všetko ?
6. Svoje city si od seba odstrihla
Aj keď pred tebou je človek, s ktorým by to možno malo mať zmysel, presvedčíš samú seba, že čosi na ňom je čudné, že to nebude mať zmysel a zoznamovanie ukončíš.

7. Hráš sa na niekoho, kto v skutočnosti nebudeš

O niektorých veciach hovoríš, že ich máš rada pričom v skutočnosti ich rada nemáš. Iba sa potrebuješ zapáčiť okolitému svetu však? Potom sa to vyplní a prestaneš byť človekom, ktorým si chcela byť a Ty potrebuješ byť skutočným odrazom svojho myslenia.
Začneš sa meniť na človeka, ktorého určite rada mať nebudeš a potom sa budeš nenávidieť. Ako takú situáciu zvládneš, keď sa na konci budeš obviňovať?

8. Používaš rôzne aplikácie na rande a podobne

Ak sa rozhodneš pre online rande, zabudni na to aby si tam odovzdávala svoje srdce. Ten internet vonku je plný možno až príliš ľuďmi, ktorí nebudú v skutočností takí, ako sa tam prezentujú. Možno ani Ty nebudeš taký človek, akým si na sociálnej sieti. Po prvé si vo svojej komfortnej zóne a nerozprávaš sa s človekom z očí do očí a niektoré veci je ľahšie napísať ako text, než ich v skutočnosti povedať človeku do očí.

9. Tváriš si, že ťa nič nedokáže zraniť

Zraniteľnosť je silná vec, keď ju však budeš skrývať, tak možno budeš v situácií, keď sa niekomu môžeš zapáčiť presne kvôli tej vlastnosti, ktorú predvádzaš. Tváriš sa, že si nezraniteľná a chladná, chceš byť to cool dievča, s ktorým by chcel každý ísť na rande. Mýliš sa, si len vystrašená otvoriť svoje srdce a ukázať človeku Tvoju pravú tvár, myslíš si ako sa človek môže správať otvorene, keď je svet plný zlých ľudí. Je to tak?

10. Vo svojej hlave si pretáčaš neskutočne scenáre

Bojíš sa otvoriť sa novej láske, stále máš potrebu sa jej vyhýbať a zabúdať na ňu. Je tu čas, keď si plánuješ každý rozhovor v hlave a chceš sa presvedčiť, že si zamilovaná do človeka, ktorý nie je Tvojou spriaznenou dušou a hovoríš si, že je. Tvoju dušu to dokáže ničiť a nakoniec zistíš, že nič z toho nemusí byť reálne a Tvoj život nebude taký, aký si ho pretváraš vo svojej hlave.

Thought.Is

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights