Cvičenia na pevný zadok už za 2 týždne. Funguje to!

 

Okrúhle a pevné pozadie je snom každej ženy. Ale dá sa ho získať už za 2 týždne?

Neveríme v zázraky. Dokonalý efekt v tak krátkom čase pravdepdobne nezískate, najmä ak ste predtým vôbec necvičili a nestravovali sa zdravo.  Na dosiahnutie krásneho pozadia musíte pravidelne a poctivo cvičiť celé telo, nielen zadok, a to aspoň mesiac.
Všetky ženy, ktoré dúfajú v tzv. „squat challenge  – drepová výzva“  a trápia sa drepmi „na sucho“ v sériach po niekoľkodesiatok či stoviek opakovaní upozorňujeme: Milé dámy, túžite po výsledkoch? Drepujte  so závažím. A nenarastú vám svaly ako kulturistovi, nebojte sa. : )

4 najlepšie cviky na pevný zadok

1. Výpady s činkami či kettlebells

Ako na to? Koleno musí byť nad členkom, pri výpade nesmie presahovať  prsty na nohách. Boky tlačíme dole, chrbát držíme vystretý a lopatky stiahneme. Opakujeme výpady hore a dole, kolená až úplne nenarovnáme, udržujeme svalové napätie. Ak máte problémy s chrbticou, tento cvik vám rozhode neodporúčame. A už vôbec nie so závažiami. Neznamená to však , že musíte kompletne upustiť od cvičenia.

2. Zakopávanie

Ako na to? Kľaknite si a rukami sa oprite zeme. Ruky držte vystreté. Snažte sa robiť s nohou presné pohyby a zakopávať naozaj s pokrčenou nohou. Po 8  cvičeniach na jednu nohu, zakopávajte s druhou. Opakujte 3 série po 8 x na každú nohu.

3. Váha

Ako na to? Ľahnite si na brucho. Ruky vystrite pred seba. Napnite nohy aj ruky a zdvíhajte postupne pravú ruku a pravú nohu, ľavú ruku a ľavú nohu. Zdvihnuté ich nechajte trochu napnuté a následne uvoľnite. Opakujte na obe nohy.

4. Drepy so závažím

Drepy je na dosiahnutie želaného výsledku nutné cvičiť so závažím. Závažím môže byť činka, či kettlebell.

Ako na to? Pri cvičení drepu klesáme do pravého uhla, nie nižšie, nakoľko nechceme zaťažovať kolená. Technika tohto cviku je nesmierne dôležitá. Ak si ňou nie ste istá, poraďte sa s trénerom vo svojom okolí.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Cvičenia na pevný zadok už za 2 týždne. Funguje to!”