sobota, 27 júla, 2024

Nikto nie je dokonalý ale každý je dostatočný

Nikto nie je dokonalý. Toto je holá pravda, ktorú ešte len budeme musieť akceptovať.

Stále sa pokúšame byť tým, čím nás chce spoločnosť až do bodu kedy chceme dosiahnuť dokonalosť aj keď tá by mala zostať len ideou. Teoretickým konceptom. Niečo čo existuje iba vo fantázii. Niečo čo sme sa veľmi snažili nájsť no nenašli.

Prispôsobenie sa ničí individualitu. Nestrať samého seba pokúšajúc sa stať niekým iným. Nebol si stvorený na nasledovanie davu. Vlastne by ani nemal byť žiaden dav. Každý jeden z nás by mal byť hviezdou vlastnej šou a celý vesmír publikom.

Nemôžem sa dočkať dňa keď si každé srdce uvedomí, že „škaredý“ neexistuje. Znova, je to len idea. Idea pochádzajúca z porovnávania. Nič nie je skutočne škaredé, je to len naše vnímanie čo je rôzne. Nie si nikomu nadriadený ani podriadený. Každá jedna vec bola utvorená s jej vlastným druhom krásy. Objím tú svoju.

Želám si, aby sme mali pár univerzálnych okuliarov, pomocou ktorých by sme videli všetko z rovnakej perspektívy. Možno vtedy by si si uvedomil, že si úplne v poriadku a všetci ostatní tiež. To by bolo úžasné. Aj keď nemáme takú vec ako univerzálne okuliare, verím, že existuje univerzálne pochopenie a k tomu mierim. Pochopenie, že každý z nás je unikát, jediný druh, zriedkavý, nezvyčajný, odlišný, nenahraditeľný, exkluzívny a špeciálny.

Tento svet, v ktorom žijeme, je ako veľké puzzle. Každý z nás je jeden kúsok, ktorý má svoje vlastné miesto. Keď sa snažíš položiť sa na miesto, kam nepatríš iba ti to ublíži, zraní, a zlomí. Urob tomuto svetu službu a nájdi si svoje vlastné miesto. Nie je to však zmena z večera do rána. Potrebuje čas. Zober svoje srdce a nestrácaj nádej. Je to ťažké, no nie nemožné.

Keď sa pozerám na hviezdy, núti ma to premýšľať nad jednou vecou: NEOBMEDZENOSŤ. Ak On, Samotný, nelimitoval Svoje výtvory nemal by si ani ty. Buď hrdý na to čím si sa stal, ale neprestávaj túžiť byť deň čo deň lepší. Zbúraj stenu svojej komfortnej zóny a vstúp na bojisko. Možnosti ležia na ťažkých cestách a len tí, čo sú dosť odvážni ponoriť sa do neznáma, ich dosiahnu.

Si oveľa viac než si myslíš. Je ti súdené stať sa velikánom. Odhoď od seba ten plášť pochybností a strachu. Nechaj svet onemieť od úžasu nad tvojimi schopnosťami. Pre svet robíš obrovskú službu tým, že si vyberieš byť tou najlepšou verziou seba samého.

Dúfam, že o pár rokov uvidíš, že všetko pre teba bude fungovať. Ver v proces. Narodil si sa na správnom mieste, v správny čas a nič nemôže zlyhať pokiaľ to nedovolíš. Ak sa cítiť menejcenne len preto, lebo nemáš niečoho viac, pozeráš sa na nesprávne dvere. Spokojnosť neprichádza z poznania čo všetko máš, prichádza z viery to mať. Tvoja rodina, priatelia a všetci ľudia, ktorým si pomohol, inšpiroval. Začni svoj život žiť naplno. Nikdy nevieš ako veľmi sú ostatní požehnaní, už len tvojou čírou existenciou.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights