8 základných vecí, ktoré potrebuje každá silná žena vo vzťahu

 

Keď randíš so silnou ženou, nebude to také, ako v predchádzajúcich vzťahoch. Randenie so silnou ženou znamená, že ste obaja na jej vlne. Silná žena sa neusádza. Neusádza sa v živote ani v láske. Je veľmi vyberavá a dobre si premyslí, do koho investuje svoj čas a emócie. Takže, ak si získal jej pozornosť, tam to nekončí, pretože potrebuje isté veci…

1. Niekoho na výzvu

Ak jej nedávaš výzvy, ak ju nezlepšuješ, ak sa od teba neučí, nie si ten, kto ju posunie ďalej.

To je to, čo potrebuje. Niekoho, kto ju bude tlačiť dopredu viac, ako to robí sama.

Potrebuje niekoho, kto jej dá iný pohľad ne veci.

Neustále sa pokúša zlepšiť sa a potrebuje niekoho, kto ju tam dostane. A na oplátku sa staneš lepším aj ty.

2. Niekoho tak šialeného ako ona

Hľadá niekoho, kto vie, kam ide a robí potrebné kroky, aby sa tam dostal.

Ona sama má ciele a potrebuje niekoho, kto má rovnako nastavenú myseľ. Potrebuje niekoho, kto chce získať z každého dňa to najviac a dáva do všetkého 110%.  

Slovíčku lenivosť nerozumie a tak hľadá niekoho, kto na sebe pracuje každý deň presne ako ona.

Foto: pexels.com

3. Niekoho, kto ju nebude mať na vodítku

Potrebuje svoju nezávislosť. Nepotrebuje po svojom boku spoločnosť počas celej cesty. Popravde, takýto typ vzťahu by ju zabíjal. Dovoľ jej robiť veci osamote. Necíť potrebu odrazu sa ponoriť do všetkých jej záľub a aktivít. Daj jej priestor, pretože dlho budovala samú seba a práve to sú základy, na ktorých stavia ďalej.

4. Niekoho, kto jej dôveruje

Pred tebou existovali pravdepodobne priatelia, ktorých sa neplánuje vzdať len preto, že je vo vzťahu. Bez ohľadu na to, aké otázky sa v tebe hromadia, musíš pochopiť, že si vybrala teba, nie ich.

Neistota je kľúčom k zruinovaniu vzťahu. Nezblázni sa, keď o nej nebudeš chvíľu nič počuť. Musíš veriť, že ťa rešpektuje aj vtedy, keď s ňou nie si.

Koreňom každej silnej ženy je rešpekt. Voči sebe a ostatným.

pinterest.com

5. Niekoho, kto ju dokáže rozosmiať

Keď ide o jej ciele a kariéru, je vážna. Potrebuje niekoho, kto ju kedykoľvek dokáže rozosmiať. Je plne rozbehnutá a motivovaná, preto je malá prestávka od života to pravé.  

Potrebuje niekoho, kto ju stiahne bokom, rozosmeje ju a ukáže jej, že život nemusí byť len o práci.

6. Niekoho úprimného

Ona k tebe bude vždy úprimná a úplne otvorená, pretože nemá čas na hlúposti. Povedz jej, že sa mýli. Povedz jej, že si nahnevaný. Povedz jej, že si urobil chybu.

Úspešné vzťahy sú založené na úprimnosti. Silné ženy sú úprimné, aj keď to bolí, vlastne hlavne vtedy, keď to bolí, pretože vedia, aké je dôležité neklamať a neskrývať veci.

7. Niekoho, kto dokáže konať za seba

Potrebuje niekoho, kto sa dokáže sám správať pri rôznych udalostiach. Niekoho, kto sa vie zapojiť do konverzácie, kým sa ona rozpráva s inými.  

Dobré vzdelanie a prehľad o svete je niečo, čo ju priťahuje.

Chce niekoho, kto jej dá akademické výzvy…prečítaj si túto knihu, prezri si tento článok, čo si myslíš o tom, čo sa práve stalo?

Jej obľúbený typ človeka je niekto, od koho sa môže učiť. Ak by ste aj nemali rovnaké názory, nevadí jej to. Vie, že počúvaním sa naučí veľa.

8. Niekoho, kto ju podporí

Veľmi potrebuje lásku, no viac potrebuje podporu. Podpor ju teda pri honbe za snami, keď riskuje a využíva šance, keď je vystrašená a spochybňuje samú seba. Podpor ju v časoch, keď nie je tak silná ako zvyčajne. Pravdou je, že nepotrebuje, aby si sa o ňu staral. Potrebuje ťa, aby si držal jej ruku, keď sa bude starať o seba.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “8 základných vecí, ktoré potrebuje každá silná žena vo vzťahu”