List od dievčaťa čo si si nevybral

Každé ráno začal s dobré ráno a každý večer ti povedal, že ťa bude navždy milovať.

To ťa držalo pri zmysloch, to ťa robilo šťastnou. Vediac, že každý deň máš tú osobu, ktorá ťa miluje, na ktorú za môžeš obrátiť vo všetkom, aj zbytočnom. Čo si nevedela je, že slová nie vždy zastupujú pravdu.

To činy pravdu zastupujú. Jeho činy obsahovali alkohol, veľa alkoholu, párty a prípady, keď si si nebola istá či mu dôverovať. Každé ráno sa to začalo správou, ktorá ťa presvedčila, že nie je možné, aby niečo také urobil, aby ťa zranil, veď ťa predsa miluje. Strávil s tebou celú vysokú, promócie, svadby, západy slnka, ohňostroje, spolu ste cestovali po svete. Nie je možné, aby ti vedome ubližoval znova a znova. Proste len nepremýšľal, ľudia robia chyby, však?

pexels.com

Keď niekoho miluješ, nevidíš veci v pravom svetle, hľadáš na nich len to dobré. Stále dookola ti hovoril, že sa zmení, že prestane chodiť na párty, pretože ťa miluje a chce s tebou stráviť budúcnosť. Ale na konci dňa sa musíš naučiť, že aj keď niekoho miluješ každým jedným kúskom svojej osobnosti, nemôžeš ich presvedčiť, že obloha je modrá pokiaľ sú schopní vidieť len zelenú.

Nemôžeš ich donútiť, aby videli skrz všetky kecy, že párty sa skončia, že „chlapské noci“ zostarnú a že ti napokon dôjde, že všetky tie dievčatá čo sa ti každú noc hádzali do náručia sa ani zďaleka nevyrovnajú tej jednej, ktorá aj cez to všetko stále stála po tvojom boku. Takže všetkým vám, sukničkárom tejto generácie, dúfam, že si toto prečítate ešte predtým než bude príliš neskoro. Dúfam, že keď nájdete niekoho, kto je skutočný a kto vás miluje celým srdcom, že si ju udržíte. Dúfam, že nie ste v láske nedbalí, pretože v tejto generácii aj tak láska existuje už len zázrakom.

pexels.com

Dúfam, že si uvedomíte svoje chyby predtým, než sa z nich stanú lekcie minulosti, dúfam, že nebudete musieť žiť v ľútosti. Ona sa pohne vpred, niekto iný sa k nej bude správať tak ako si zaslúži a karma ti vráti všetko aj s úrokmi všetku tú bolesť čo si spôsobil inému človeku. A tým, ktorí túto radu vysmejú, keď vás raz realita udrie do tváre, budete si želať, aby ste si ju vzali k srdcu.

Na tomto svete je príliš veľa utrpenia, preto buďte opatrní čo si vyberiete namiesto lásky.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “List od dievčaťa čo si si nevybral”