sobota, 27 júla, 2024

Toto je ten typ muža, na ktorého by malo čakať tvoje srdce

Je možné, že premýšľaš kde do pekla sa nachádza alebo či ťa vôbec niekedy nájde. Ver mi, keď ti poviem, že skôr či neskôr prestaneš premýšľať, pretože skôr či neskôr ťa nájde.

Ale teraz, jediné čo môžeš robiť je čakať. Čakať a užívať si tú hru. Čakaj dokým nebudeš pripravená vyliať všetku lásku, ktorú si celé tie roky zbierala.

Čakaj dokým si neuvedomíš, že všetok ten strach je blbosť.

Čakaj dokým čakanie nebude viac vzrušujúce než mučivé.

Čakaj na muža, pri ktorom budeš túžiť po platonickej láske. Na toho, ktorému nejde len o sex alebo túžbu. Na toho, ktorý ťa rešpektuje ako celok.

Toho, pri ktorom je milovať a byť milovaný ešte viac osviežujúce. Toho, ktorý si tvoje priateľstvo váži viac než všetko ostatné na celom svete. Toho, ktorý ti vie ponúknuť lásku, čo je skutočná a nepoškvrnená.

Čakaj na muža, ktorý ťa pritiahne bližšie k Bohu. Na toho, ktorý sa za teba bude neustále modliť. Na toho, ktorý bude neustále prosiť Boha o tvoju existenciu. Toho, ktorý si s tebou dokáže predstaviť celý život a povie o tom aj Bohu.

pexels.com

Čakaj na muža, pri ktorom budeš cítiť istotu. Na toho, ktorý bude držať tvoju ruku a nikdy ju nepustí. Na toho, kto ti dá tie najpovzbudivejšie objatia, keď máš pocit, že celý svet sa obrátil proti tebe. Na toho, koho ramená sú tým najbezpečnejším miestom, kde sa môžeš vyplakať. Toho, ktorého bozk dokáže odplaviť všetky starosti. Toho, pri ktorom máš pocit domova. Na toho, kto je tvojím domovom.

Počkaj si na muža, ktorý ti dá istotu. Na toho, pri ktorom sa nebudeš musieť uchýliť k iným myšlienkam. Na toho, ktorý nie je svojimi citmi zmätený. Na toho, pri ktorom všetky riziká a ťažké rozhodnutia stoja za to. Toho, s ktorým si dokážeš predstaviť nekonečné zajtrajšky.

Na toho, ktorý dokáže tvoje „čo keby“ zmeniť na „čo je“. Toho, ktorý verí, že sľuby by sa nemali porušovať. Na toho, pri ktorom nemusíš váhať. Na toho, kto prekoná všetky tvoje obavy, lebo jeho najväčším strachom je stratiť teba.

Počkaj si na muža, ktorý ťa bude milovať aj napriek tvojim nedostatkom. Na toho, ktorý bude milovať tvoje jazvy, malé aj veľké.

Na toho, ktorý ťa naučí, že robiť chyby je ľudské. Toho, ktorý si myslí, že si úžasná aj napriek svojej nešikovnosti. Na toho, kto bude tolerovať tvoje výstrelky. Na toho, pri kom budeš samú seba milovať ešte viac.

Čakaj na muža, ktorý ťa nezraní úmyselne. Na toho, ktorý nemusí zotierať tvoje slzy, lebo on nie je ich príčinou. Toho, koho raní, keď ťa vidí plakať. Na toho, ktorý pred tebou nebude skrývať tajomstvá a nebude ti klamať. Toho, ktorý si bude vážiť dôveru, ktorú mu dáš.

Čakaj na muža, o ktorého pozornosť nebudeš musieť prosiť. Namiesto toho ti ju sám venuje. Na toho, kto z teba urobí prioritu bez ohľadu na to, aký vyťažený je. Toho, ktorý ti zavolá uprostred noci, aby sa uistil, že si v poriadku. Toho, ktorý ti pošle SMS s „dobré ráno“ a „dobrú noc“, lebo skutočne chce, aby také boli. Na toho, ktorého nemusíš o nič prosiť, pretože ak ťa skutočne miluje, nebudeš musieť.

Počkaj si na muža, ktorý ťa inšpiruje byť svojou najlepšou verziou. Na toho, ktorého nechceš sklamať. Toho, pri ktorom chceš v živote dokázať viac. Na toho, pri ktorom chceš zabehnúť ešte jeden kilometer naviac. Na toho, ktorý ťa každý deň vyzýva byť lepšou. Toho, ktorý tvoje neistoty mení na prednosti.

Čakaj na muža, ktorý predčí tvoje očakávania. Na toho, ktorý je plný prekvapení. Na toho, ktorý je od prvého dňa rozhodnutý.

Na toho, ktorý ti stále pripomína, aká si pre neho dôležitá. Toho, ktorý ťa nikdy nesklame a pri kom sa cítiš každý deň unikátne. Na toho, ktorý ťa dokáže ohúriť aj tými najmenšími drobnosťami. Na toho, ktorý je v tvojom živote ako prúd rieky alebo ako vlny mora. Toho, ktorého si nečakala.

Čakaj na muža, ktorý si ťa zaslúži celú. Toho, ktorý ťa šialene a hlboko miluje. Toho, pri ktorom si povieš, že všetky tie roky čakania stáli za to.

Zlatko, jednoducho nechaj svoje srdce počkať.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights