sobota, 27 júla, 2024

Život je o zdvihnutí sa zakaždým, keď padneš

Život je nikdy nekončiaca sa bitka medzi tebou a tou nekontrolovateľnou silou, ktorá nám spôsobuje bolesť. Ľudia všeobecne žijú so záťažou na svojich chrbtoch. Každý jeden z nás denno-denne predstiera, že všetko je okej. Usmievame sa, smejeme a komunikujeme aj napriek všetkým démonom vo vnútri.

Nikdy nie je ľahké prebudiť sa a čeliť tým istým démonom, ktorých sme včera zanechali. Ale to ešte nie je koniec sveta. Treba sa zdvihnúť a ísť vpred.

V tomto živote kráčame s bolesťou, pochybnosťami a obavami. Niektorí sa už vzdali všetkej nádeje. Niektorí zomierajú na smrteľnú chorobu. Niektorí sú sami a vystrašení. Niektorí sú uprostred ničoty a niektorí sú ako ty.

A tieto veci nám pomáhajú pochopiť, že steretypizácia je len negatívna energia nalepená na ľuďoch.

Každý jeden z nás bojuje svoje vlastné bitky. Ale bez ohľadu na to čo sú zač, nie si sám.

A na konci dňa si svojím vlastným hrdinom. Keď sa cítiš na dne, nehľadaj ruku, ktorá ťa môže zdvihnúť, postav sa sám a buď svojou najsilnejšou oporou.

weheart.it

Každý deň sa potrebujeme potľapkať po pleci. Nie preto, že sme dosiahli veľa, keď všetko šlo hladko. Ale preto, že sme všetko zvládli, keď nebol nikto, kto by nám pomohol. Pamätaj, svet nie je samé slnko a dúha. Niekedy sa objavia oblaky a začne búrka.

A je v poriadku nebyť v poriadku. Je v poriadku byť zaplavený emóciami. Je v poriadky urobiť chyby a niečo pokašľať. Pamätaj, že vždy sa nájde ďalšia šanca ako veci napraviť.

Život je o tom postaviť sa aj napriek bolesti. Je o zdvihnutí sa po zdrvujúcej porážke. Bez ohľadu na pocity, musíš vstať, lebo o to čo ti zostalo, sa stále oplatí bojovať.

Je tvojou povinnosťou nevzdať sa, lebo len ty jediný určuješ svoj život. Zostaň na kurze. Zostaň odvážnym a zostať bojovníkom. Vždy existuje nádej. Nádej umiera posledná.

Takže prosím, urob si láskavosť a nikdy sa nevzdaj. Bojuj cez stres. Bojuj cez úzkosť. Bojuj so všetkou negativitou vo svojom živote. Bojuj s démonmi, ktorý ťa chcú zraziť na kolená.

Vstať presne ako slnko. Vstaň a už sa viac neboj. Vstaň a urob to znova, a znova, ďalších tisíckrát.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights