5 manželiek známych mužov, ktoré vyzerajú ako bežné ženy…Dôkaz o tom, že vzhľad nezohráva hlavnú rolu pri výbere partnera

Krása je vec subjektívna. Niekedy sa stane, že aj v prípade, ak muž alebo žena nie je na prvý pohľad nijak atraktívny/a, po lepšom zoznámení sa do nich zamilujeme.

Nie je to pravidlo, ale sú prípady, kedy si pekný a inteligentní muži vyberú za svoje manželky menej príťažlivé ženy. Toto je 5 manželiek celebrít, ktoré si svojich manželov získali vďaka…

  1. Mark Zuckerberg a Priscilla ChanNajmladší miliardár je ženatý so svojou spolužiačkou, s ktorou sa stretol v roku 2004. Hovorí sa, že bola jednou z mála, ktorá ho podporovala, keď sa začal venovať budovaniu sociálnej sieti Facebook. Pred samotným manželstvom spolu prežili 9 šťastných rokov. Podľa jeho slov si ho podmanila svojou jednoduchosťou a otvorenosťou. Rovnako ako Mark, ani Priscilla sa nezaujíma o drahé materiálne veci či popularitu, ktorá ju kvôli manželstvu postihla.

  2. Hugh Jackman a Deborra-lee FurnessTento herec by mohol mať za ženu akúkoľvek krásku. No už 20 rokov vlastní jeho srdce Deborra-lee Furness. Keď sa zoznámili v deväťdesiatych rokoch, Deborra bola známou a žiadanou herečkou. Hugh bol v tom čase pomerne neznámym a od svojej manželky je mladší o celých 13 rokov. Nebudem to skrývať, rozdiel vo veku je značný. Avšak Hugh bol vždy zrelší ako ja, takže sme sa v našom vzťahu navzájom vyvažovali. Samozrejme, mám viac životných skúseností. No aj napriek nepríjemnostiam v podobe neodbytných obdivovateliek či novinárov, nikdy som neľutovala, že som za Hugha vydala,“ povedala Deborra-lee.

  3. Pierce Brosnan a Keely Shaye SmithAj napriek tomu, že sa Agent 007 poznal s krásnou Halle Berry, za svoju právoplatnú manželku si vzal obyčajnú novinárku. Ich svadba sa konala v roku 2001, no predtým sa stretávali viac ako 7 rokov. Medzitým sa im podarilo splodiť dvoch synov.   

     

     

     

     

     

    V súčasnosti si stále užívajú jede druhého a nevenujú žiadnu pozornosť hlúpym poznámkam o postave jej manželky Keely. „Je jednou z milióna. Som rád, že som ju našiel,“ prezradil Pierce.

  4. Hugh Laurie a Jo GreenNezvyčajný televízny lekár je v skutočnom živote šťastne ženatý so správkyňou divadla. Stretli sa v polovici 80. rokov a po rokoch priateľstva sa vzťah dostal do ničoho vážnejšieho. Hugh priznal, že Jo ho zaujala svojím logickým myslením.   

     

    Svadba sa odohrala v lete roku 1989 a v súčasnosti majú 3 deti. Podľa herca ich manželstvo každým rokom čoraz viac a viac prekvitá.

  5. Vladimir Kličko a Hayden Panettier Keď Hayden začala vzťah s Vladimirom Kličkom, pre mnohých to bol veľký šok. Žene, ktorá skôr vyzerá ako tinedžerka, sa podarilo dobyť srdce známeho boxera. Skutočnosť, že je od neho nižšia o 50 cm, nemení nič na tom, že sa medzi nimi vytvoril hlboký vzťah, vďaka čomu priviedli na svet dcérku s menom Kaya Evdokia.

Tieto páry sú dôkazom toho, že vzhľad nie je hlavným kritériom pri výbere životného partnera. A aj napriek rozdielom môžu spolu žiť šťastným a spokojným životom.

Čo si myslíte o tejto téme vy? Podeľte sa o svoje názory v komentároch na Facebooku!

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 manželiek známych mužov, ktoré vyzerajú ako bežné ženy…Dôkaz o tom, že vzhľad nezohráva hlavnú rolu pri výbere partnera”