sobota, 27 júla, 2024

Tohto výskumu sa zúčastnilo 2000 žien a výsledky poriadne prekvapili nielen vedcov. Moderná žena by sa mala vzdať…

Vždy sa snažíme zavádzať rôzne štandardy krásy, správania či rodiny, no nedávna britská sociologická štúdia naznačuje, že dnešné ženy absolútne nechcú byť moderné a šťastné. Výsledkom je najmenej 2000 anglických žien, ktoré sa na tomto výskume zúčastnilo. Napríklad, podľa nich, pod dosiahnutí 46 rokov by sa mali ostrihať, nenechávať si dlhé vlasy, prestať používať moderné zariadenia v podobe počítačov, smartfónov a podobne.

Samozrejme, všetky stereotypy o žene a jej veku sa okamžite stali súčasťou debát. Je prekvapujúce, že aj v takej modernej krajine, existuje toľko konzervatívnych žien. Sú však podporované aj zástupkyňami nežnejšieho pohlavia z iných krajín sveta. Viac podrobností o tom, ako by sa podľa prieskumu mala žena správať po 30-tke si môžete prečítať v nasledujúcom článku.

  1. Zabudnite na úzke džínsy po 47-čke

    Skončil sa čas nosenia úzkych riflí – je načase skryť vaše krásne nohy do širokých nohavíc. My si však myslíme, že ženy aj v tomto období života dokážu vyzerať atraktívne a ešte stále si môžu dovoliť nosiť rôzne kúsky oblečenia. 

  2. Vo veku 46 rokov, by si už žena nemala nechávať narasť dlhé vlasy

    Vlasy sú skutočnou ozdobou každej ženy. Podľa názoru tejto feminizovanej spoločnosti je potrebné, aby si ich po uplynutí 46 rokov ostrihali. A to aj v prípade, že ich vlasy sú v skvelom stave.

     

  3. Žiadne tetovanie po dovŕšení 38. roku života

    Ženy zúčastnené na prieskume veria, že dať si tetovanie po uplynutí toho veku je niečo strašné. Veríme však, že každý má právo rozhodovať sa o tom, čo urobí so svojím telom. Dôležité je, urobiť to s rozumom a starať sa o kožu, aby bola dostatočne tónovaná. Napríklad, 70-ročná Helen Mirrenová len nedávno priznala, že by si rada nechala urobiť veľké tetovanie v tvare plaziacich sa hadov po celej svojej ruke.

     

  4. Nerobte si „selfie“ po 34-ke

    Pri súčasnej dobe plnej mobilných telefónov s dobrými fotoaparátmi a socialnych sieti je ťažké si predstaviť, že by si ženy neurobili ani jedinú „selfie“. Nuž, ako to urobí Kim Kardashian, ktorá už má 37 rokov, potom to môžu vyskúšať aj ďalšie ženy.

     

  5. Stop navštevovaniu festivalov po 45-ke

    Áno, prečo sa nevenovať vlastným koníčkom a zažiť atmosféru živých koncertov, ak môžete sedieť doma a štrikovať ponožky. Dokonca aj tá predstava je strašná…

     

Zostáva už len prezradiť, že zaľúbiť sa po 40-tke je taktiež zakázané. Veríme, že výsledky výskumu sú prehnané a v skutočnosti si tieto ženy vedia užiť svoje životy.

Čo si o týchto nápadoch myslíte vy? Podeľte sa s nami o vaše názory v komentároch a nezabudnite tento článok zdieľať s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights