Dojímavý príbeh babičky z Nových Zámkov, ktorá predáva zeleninu! Pomáha jej celé Slovensko

Sympatická starenka z Nových Zámkov celý svoj život konala dobro tým, že pomáhala iným. Dnes, v dôchodkovom veku a bez manžela, predáva doma vypestovanú zeleninu na miestnom trhovisku.

Pani Margit, ako sa rada nechá oslovovať, je skromná vdova z Nových zámkov, konkrétne z malebnej dedinky s názvom Dvory nad  Žitavou.

Jej príbeh je veľmi dojemný, pretože denodenne prichádza predávať domácu zeleninu, ktorú si pestuje a zbiera sama. Jedna z jej zákazníčok nám povedala, že to je nádherná skromná žena, ktorá predáva len pár druhov zeleniny, no jej zelenina je široko d’aleko jedna z najlepších. Svoj život teta Margit zasvetila pomáhaniu iným, pretože robila zdravotnú sestru. Sama povedala, že aj napriek dlhým pracovným zmenám si vždy našla čas a pestovala ovocie a zeleninu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=513608802421890&set=a.106759366440171&type=3

Babička má vraj problémy s rečou, no z dobroty jej srdiečka to neubralo. Často svojím zákazníkom odpustí, ak nemajú pri sebe presnú sumu. Ak bývate v blízkosti Nových Zámkov, zájdite na trhovisko a podporte túto babičku, ktorá si takto pracne snaží privyrobiť niečo k biednemu dôchodku.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dojímavý príbeh babičky z Nových Zámkov, ktorá predáva zeleninu! Pomáha jej celé Slovensko”