Luxusný rezort vám zaplatí 10-tisíc dolárov mesačne, že budete u nich dovolenkovať

„Vyberte si prácu, ktorú milujete, a nikdy nebudete musieť pracovať jediný deň v živote,” hovorieval Konfucius.

Vidanta, luxusná rezortná spoločnosť, ktorá tento výrok určite potvrdí. Majiteľ luxusných stredísk v Mexiku a Latinskej Amerike si najíma ľudí na „najlepšiu prácu na svete.“ Ide o reálne platenú dlhodobú dovolenku v krásnych mexických strediskách. A takúto dovolenku je nutné uverejniť aj na sociálnych sieťach!

Znie to príliš dobre, aby to bola pravda, však? V skutočnosti však spoločnosť Vidanta zaplatí 120 000 dolárov za to, že „opustíte svoj kancelársky život a vaším novým pracovným prostredím budú najpôsobivejšie dovolenkové strediská v Mexiku.“

Šťastlivec tak môže svoje dni stráviť v pohodlí a luxuse plného dobrodružstva a relaxu. Práve toto všetko ponúkajú mexické letoviská Nuevo Vallarta, Riviera Maya, Los Cabos, Acapulco, Puerto Peñasco a Puerto Vallarta.

Ivan Chávez, výkonný viceprezident Grupo Vidanta, konštatuje, že čo sa týka komfortného vybavenia letovísk (reštaurácie pre gurmánov, luxusné strediská, partnerské vzťahy so Cirque du Soleil) je zisk jasne zreteľný.

Hovorí, že potencionálny kandidát je úplne ponorený do každého rezortu a je mu čo závidieť. Vykopávky starovekých ruín Mayskej ríše, objavovanie najnovších reštaurácii či nočných klubov, ale aj návštevy ohromných podujatí a rekreačných aktivít. Inými slovami: „Príležitosť, ktorá sa vyskytne raz za život.“

V tlačovej správe sa uvádza, že práca nemá typický pracovný deň, no každý deň bude zahŕňať vytváranie atraktívneho obsahu, ktorý bude inšpirovať turistov z celého sveta, prostredníctvom reklamy na miestnu kultúru a život v rezorte.

Znamená to teda raňajky v posteli, dni v kúpeľoch, golf, slnečný bazén, a koktejl v ruke. Okrem ročného platu vo výške 120 000 dolárov (v prípade, že ste zabudli!) sú v práci zahrnuté aj náklady na cestovanie, stravu v každom rezorte a ubytovanie v hoteli Vidanta Nuevo Vallarta.

Všetci uchádzači o zamestnanie sa musia vyplniť online registráciu, zaslať svoj životopis spolu s 1-minútovým videom. Posledný termín je neďeľa 21.októbra do 23:50.

Firma Grupo Vidanta uvádza, že je ochotná nového zamestnanca zaškoliť, no v prípade, že sa jedná o niekoho so skúsenosťami, bude to pre nich výhodou. Víťaz bude vyhlásený 1. novembra na oficiálnej stránke firmy.

Vedeli by ste si predstaviť takýto život v rozprávke?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Luxusný rezort vám zaplatí 10-tisíc dolárov mesačne, že budete u nich dovolenkovať”