back to top
streda, 24 apríla, 2024

12 vecí, ktoré dokážu robiť len silné ženy – ale nikdy o tom nehovoria!

 

Za silné ženy sa považujú za sebavedomé a cieľavedomé dámy, ktoré kladú svoje túžby a potreby na popredné miesto.

Ale je to len špička ľadovca!

Silné ženy dokážu triezvo myslieť, predvídať a robiť rozhodnutia, čo znamená že si uvedomujú zodpovednosť za svoje vlastné činy.

Ak ste silná žena, alebo s ňou žijete, ste šťastný človek. Po prečítaní tohto článku to oceníte ešte viac. A tu je dôvod prečo!

1. Majú vymedzený okruh blízkych priateľov

 

Silné ženy si osoby, ktoré vo svojom živote nepotrebujú, nepripúšťajú. Môžu to byť pre ne negatívne či nezaujímavé osoby, s ktorými len strácajú čas.

V dôsledku toho sú vždy obklopené malou skupinou priateľov. A to sú ľudia, ktorých si vážia a v ich životoch majú významné miesto. Preto, ak máte priateľku silnú ženu, znamená to, že si skutočne zaslúžite jej priateľstvo.

2. Sú schopné plánovať a stanovovať si pre seba správne ciele

Jednou z vlastností silnej ženy je schopnosť dosiahnuť úspech. Sú cieľavedomé a vytrvalé, takže často dostanú to, čo chcú. Nenechajte sa prekvapiť, ak uvidíte jej zoznam úloh naplánovaný na niekoľko mesiacov.

3. Majú radi konkrétnosti

 

Keďže silné ženy sú veľmi dobrými plánovačmi, nenávidia voliteľnosť. Nemajú radi zmenu plánov na poslednú chvíľu. A to platí pre prácu aj stretnutia.

4. Môžu sa pochváliť dobrými kontaktmi

 

Silné ženy síce majú obmedzený okruh blízkych priateľov, ale so širokou škálou potrebných známych. Vždy vie, kam si ísť dať opraviť telefón alebo zájsť za dobrou kozmetičkou.

5. Silné ženy si veria

 

Silné ženy poznajú svoju hodnotu. Majú jasne definovaný pocit identity a ich konanie je v súlade s ich morálkou a presvedčením. Nemusia súperiť s ostatnými a chcú si zachovať vieru v seba.

6. Silné ženy si vedia stáť za svojim, ale vedia sa postaviť aj za iných

 

Silné ženy rozhodne nie sú ticho, keď sa im nepáči postoj k nim či k iným. Ak si všimnú nespravodlivosť, určite to dajú najavo.

7. Sú schopní riešiť situácie

 

Silné ženy majú reálny pohľad na svet a objektívne očakávania od seba aj iných. Aby sa mohli v živote posúvať, vedia, že musia najprv prijať čo život prináša. Následne je pre nich jednoduchšie identifikovať svoje pocity a zámery.

8. Silné ženy milujú byť osamelé

 

Silnej žene skutočne nerobí problém byť sama. Vie, ako budovať harmonické vzťahy, ale nechce ohroziť svoje osobné šťastie a plány v prospech iných. Sama sebe je oporou.

9. Nespoľahlivých mužov opúšťajú

 

Nespoľahlivých chlapov zvyknú vyplašiť. Ich dôvera a vytrvalosť spôsobuje, že sa cítia slabí a zranení. Muži okamžite začnú útočiť, snažia sa skryť svoj strach alebo náhle utečú.

10. Radi robia prvý krok

 

Keď stretnú správnu osobu, vôbec im nevadí urobiť prvý krok. Silné ženy vedia, že môžu mužov vystrašiť, a preto sú iniciatívne.

11. Obdivujú ďalšie silné ženy

 

Silné ženy sa navzájom na seba pozerajú ako na vzory a zdroje inšpirácie. Nešetria chválami pre ženy, ktoré sú považované za silné a rozvíjajú sa, keď počujú uznanie od rovnako silných žien.

12. Sú dobrými priateľkami

 

Silné ženy vedia byť priateľské. Ich kamarátstvo je nesebecké a veľkorysé. Budú vždy ochotné pomôcť, bez ohľadu na to, čo sa stane.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

33-ročná žena si odmietla zafarbiť šedivé vlasy a ľudia jej vyčítali, že vyzerá „na 60“.

Frustrovaná nekonečným kolobehom skrývania svojich strieborných pruhov dosiahla kritický...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Newsletter

Prečítaj si

33-ročná žena si odmietla zafarbiť šedivé vlasy a ľudia jej vyčítali, že vyzerá „na 60“.

Frustrovaná nekonečným kolobehom skrývania svojich strieborných pruhov dosiahla kritický...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

33-ročná žena si odmietla zafarbiť šedivé vlasy a ľudia jej vyčítali, že vyzerá „na 60“.

Frustrovaná nekonečným kolobehom skrývania svojich strieborných pruhov dosiahla kritický bod, keď si uvedomila, že v tejto šaráde už nemôže pokračovať. Rozhodla sa prijať svoje...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...
Verified by MonsterInsights