Vianočné video z Nemecka šokovalo celý svet. Malo 60 miliónov zhliadnutí a poriadne vás dojme. Toto musíte vidieť!

Neuveriteľné reklamné video (Witnachten – svätá noc) na Vianoce z Nemecka, ktoré šokovala celý svet. Iba za 4 dni mal o toto video cez 30 miliónov zhliadnutí na videoportáli YouTube.

V 20. a 21. storočí sú Vianoce v mnohých krajinách vnímané prevažne ako sviatky rodiny a lásky, ktoré ľudia oslavujú spoločne bez ohľadu na svoje náboženské presvedčenie. Video poukazuje na to, že oslavovať Vianoce je najkrajšie s rodinou a príbuznými. Až ho uvidíte, nebudete sa ani trochu čudovať, prečo je tak populárne. Cieľom reklamy bolo poukázať na vianočné sviatky, ako obdobie, ktoré by mala rodina stráviť spoločne, nie každý sám. Vianoce nie sú o veľkých daroch alebo o ich množstve, ale o ľudské dôstojnosti, o tom, že si ľudia majú pomáhať a majú k sebe byť milí a ústretoví.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vianočné video z Nemecka šokovalo celý svet. Malo 60 miliónov zhliadnutí a poriadne vás dojme. Toto musíte vidieť!”