8 typov mužov, od ktorých je lepšie držať sa bokom. Určiet ste sa s nimi už stretli

Existujú muži, od ktorých by ste mali dať ruky preč, aj napriek všetkej ich atraktivite a šarmu. Nie, nie sú zlí, len nie sú vhodný na vytvorenie dlhodobých a zdravých vzťahov.

Ponúkame vám zoznam mužov, ktorí sú zárukou zlomeného srdca, nervov v kýbli a samoty:

  1. Večný mládenec

Zdá sa, že má všetko – krásny vzhľad, dobré zamestnanie, veľa zaujímavých priateľov, charizmu a šarm. Aj v prípade, že mal vzťah, nakoniec to k ničomu neviedlo.

Ten chlap vám môže povedať, že je unavený tým, že je sám, a zo všetkého na svete by si chcel založiť rodinu a deti. Má však milión a jeden dôvod, prečo nikdy nebude súhlasiť s dlhodobým vážnym vzťahom.

Nikdy sa neusadí, aj keď povie, že je na to pripravený – dom, pes a spoločný život. V momente, keď sa jeho vzťah má možnosť posunúť ďalej, nájde si dôvod, prečo zo vzťahu vycúvať.

Ak si u neho necháte svoju zubnú kefka alebo pár ponožiek, okamžite začne panikáriť a hľadať spôsob, ako sa vás zbaviť. Takýto muž je večný mládenec. Nemyslite si, že ho dokážete zmeniť.

 

  1. Hráč

Slovo „monogamia“ sa v jeho slovníku nenachádza. Rád by trávil čas s vami, ale nie ste jediná, kto vypĺňa jeho voľný čas. Sex s vami môže byť úžasný, no nie je dosť na to, aby ste si ho k sebe pripútala.

Môžete od nich očakávať čokoľvek, nikdy nehovoria o budúcnosti, nemajú plány, vyhýbajú sa rozhovorom o vzťahoch a nie príliš si cenia to, čo im dávate.

„Hráč“ miluje ženskú pozornosť a nikdy sa toho nehodlá vzdať – samotný proces zvádzania mu prináša potešenie. Ak hľadáte verného partnera, hľadajte ďalej.

 

  1. Rojko

Tento muž si vytvára ambiciózne plány, má zaujímavé nápady a úmysly, no niečo mu vždy bráni v tom, aby z nich vytvoril realitu. Často má problémy s peniazmi alebo si nedokáže udržať stálu prácu.

Niet divu, že takýto muž sa môže začať oddávať alkoholu. Možno mu chýba ambícia, pravdepodobne nikdy nenájde svoju životnú cestu, a nevie, čo bude robiť.

Má veľký potenciál a vy to vidíte, no on má strach zo zlyhania. Vo vzťahu sa bude cítiť rovnako neisto. Nikdy nemôžete vedieť, o čom v skutočnosti premýšľa.

Takáto osoba nemá problém so zmenou pracovného miesta či s ukončením alebo prerušením vzťahov. Nechcete sa stať súčasťou experimentu, ktorý je odsúdený k zániku ešte skôr, ako sa začne, však?

 

  1. Necitlivý hlupák

Akékoľvek emócie – láska, radosť, dojatie, strach – sú mu cudzie. Nikdy neukáže, čo má vo svojom srdci. Takýto chlap nemá rád zdieľanie svojich pocitom, nikomu sa nespovedá a „hlbokých“ tém sa všemožne vyhýba.

Rád trávi čas zábavou, je pomerne dosť povrchným človekom, nestará o to, čo cítite, čo chcete jesť a ani o to, čo prežívate.

Každý vzťah je o interakcii, rozprávaní a diskusii. Nemôžete sa neustále vyhýbať problémom či iným nepríjemnostiam, ktoré vám život prináša. Všimli ste si, že chlap na vaše slzy reaguje s úplnou ľahostajnosťou?

Zvážte: potrebujete partnera, ktorý vás nevie emocionálne podporiť, upokojiť a poskytnúť vám pocit dôvery?

 

  1. Nezhovorčivý muž

Nikdy vás na nič neupozorní vopred. Ak bude meškať, nikdy si mu nenapadne, že vám zavolá a informuje vás o tom. Takýto chlap sa vám nemusí ozvať ani ako je týždeň dlhý, on v tom jednoducho nevidí žiaden problém.

Nikdy neviete, ako a s kým trávi čas, keď nie s vami. Nezaťažuje vás svojim podnikaním, nezdieľa s vami plány na víkend. A prečo? Nevidí v tom žiadnu potrebu.

Viete, čo je najzaujímavejšie? Myslí si, že sa správa celkom normálne. Je proste taký a zmeniť ho je takmer nemožné. Súhlasíte s tým, že budete tolerovať takéto šaškovanie a takú ľahostajnosť? Ak nie, neváhajte ho opustiť.

 

  1. Stratená duša

Je ľahké sa do neho zamilovať. Ženám sa páčia takéto zmyselné a romantické povahy. Zaujíma sa o váš názor na každú otázku. A vám to veľmi lichotí.

Využíva vás na pochopenie života, pretože sám toho nie je schopný. Takýto muž sa zdá byť úprimným a milým, potrebuje vás a vašu podporu. Znie to dobre, však?

Buďte ale opatrné a neuponáhľajte sa vstúpiť s ním do vzťahu. Život s ním sa môže zmeniť na peklo. Svoje problémy hodí na vaše plecia a oberie vás o akúkoľvek pozitívnu či vnútornú energiu.

Je lepšie, ak budete len priatelia. Môžete mu pomôcť mentálne sa vyrovnať s problémami, ale nezačínajte s ním žiadny romantický vzťah.

 

  1. Lovec

Má rád začiatky vzťahu! Vie, ako sa dvoriť, flirtuje a miluje dobýjanie žien. Takýto muž vás bude zahŕňať správami a hovoriť vám, aké mal šťastie, že stretol niekoho ako ste vy.

Hneď ako sa „vzdáte“ a stretnete sa s ním, hneď ako budete mať prvý sex, jeho záujem o vás okamžite vymizne a zmení sa na nepoznanie. Tok správ a telefonických hovorov okamžite vyschne.

Vaša komunikácia sa zredukuje na raz týždenne alebo aj menej. Začnete si myslieť, že ste urobili niečo zlé alebo ste povedali niečo nesprávne. No nie je to vaša chyba. Lov je na konci, hra sa skončila.

Prijmite to, otraste sa a pokračujte ďalej. Zaslúžite si niekoho lepšieho.

 

  1. Narcis

O narcisoch sa už toho veľa popísalo a povedalo. No vyzerá to tak, že ženy si nedajú povedať. Narcis má totiž neuveriteľnú charizmu a šarm, najmä na začiatku vzťahu.

Vie, ako zvádzať ženu, takýto muž vám povie všetko, čo chcete počuť, napríklad: „Nič podobné som predtým necítil,“ „S tebou to je všetko iné,“ „Si jedinečná“ atď.

Narcis vás môže milovať, no verte, že viac ako čokoľvek iného, ​​miluje samého seba. Chýba mu súcit a empatia. V prípade, že to s ním nebudete chcieť ukončiť, obviní vás zo všetkých smrteľných hriechov a pokúsi sa podceňovať vaše sebavedomie.

Takáto osoba použije akúkoľvek formu manipulácie, len aby získala to, čo chce. Z toho vzťahu musíte utekať bez toho, aby ste sa pozerali späť. Obete narcisov totiž často ani len nevedia o pasci, do ktorej spadli. Zdalo by sa, že sú v stave hypnózy.

 

Stretli ste sa už s takýmito typmi mužov? Ako sa skončila vaša komunikácia s nimi?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “8 typov mužov, od ktorých je lepšie držať sa bokom. Určiet ste sa s nimi už stretli”