Božanka sa rozchádza Jakubcom. DÔVODOM sú nadávky na jej adresu kvôli veku a nielen to

Zazvonil zvonec a rozprávky bol koniec. Rozprávka Martina Jakubca a Božanky sa skončila. Ona vlastne ani nezačala.  Pýtate sa ako je to možné?

Za pretvárku na šťastnú zamilovanú partnerku, snúbenicu a nakoniec manželku, si Božanka od Slovákov vyslúžila nepekné urážky na jej výzor a vekv. S väčšou medializáciou svadby pribudlo aj častejšie častovanie nadávkami na Božankinu adresu. Ďalej už to nezniesla a prezradila krutú pravdu. Celá svadba bola vraj výmysel a vstupovať do manželstva s Jakubcom vôbec neplánovala, hoci jej jeho správanie lichotilo.

To, že údajnému páru išlo len o peniaze svedčí aj fakt, že Jakubec pravidelne informoval o svadobných novinkách, predával lístky na túto udalosť a tiež to, že nikdy nežili v spoločnej domácnosti. Jakubec na svojom instagramovom profile uviedol, že išlo len o sociálny výskum, ktorým poukázal na ovplyvniteľnosť ľudí a tiež na to, že na veku nezáleží. Kvázi manželia vraj zostávajú priatelia a kolegovia.

Spevák šlágrov už čaká na novú osobu, ktorá vstúpi do jeho života. Ako pravý gentleman uviedol, že nikdy nechcel byť mladým vdovcom.

“Chcem oznámiť, že po vzájomnej dohode sa rozchádzame ako partneri s Martinom Jakubcom. Hlavným dôvodom sú neustále útoky ľudí na internete, ktorí riešia hlavne môj vek. Ja som sa nechcela vydávať, pretože som tušila, ako to môže dopadnúť,”  povedala speváčka pre Plusku

Tak som rád, že konečne ma nikto nebude otravovať svadbou. Mojím sociálnym výskumom som dokázal, že niektorí ľudia sú jednoducho ľahko ovplyvniteľní. Veria všetkému a hlavne bulváru. Mojou svadobnou hostinou sme poukázali na to, že na veku nezáleží.

Prečo si môžu mladé pipinky brať starých dedov? A chcel som byť ukážkou toho, že mladý muž si môže zobrať staršiu ženu po 60 tke keď im to vyhovuje. Teda misiu sme splnili. Ľudia sa pozorne zaujímali o náš vzťah, naše potreby, pocity. Len už toho bolo moc. Hlavne Božka to nezvládla už tie urážky na jej výzor a vek. ĎAKUJEM TÝM ČO MI ŽELALI LÁSKU. ĎAKUJEM. 🙏 LEN MLADÝM VDOVCOM SOM NIKDY NECHCEL BYŤ. JE TO DOSŤ NEPRÍJEMNÉ.

Preto som rád, že dnes slávnostne táto kapitola a test národa končí. Empíria poslúži ako výskum na moju profesúru. Sme iba priatelia a kolegovia. Ostávam stále slobodný a ak je nejaká bytosť ktorá by chcela vstúpiť do môjho života, môže na dvere zaklopať. Nebránim sa a poteším sa💓😉😘🐥🤓

 

 

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Božanka sa rozchádza Jakubcom. DÔVODOM sú nadávky na jej adresu kvôli veku a nielen to”