sobota, 27 júla, 2024

Šperky pre ženy, ktoré vedia čo chcú

V súčasnosti sa na podnikaní podieľa stále väčší počet žien. Moderná spoločnosť zároveň kladie určité požiadavky nielen na jej oblečenie, ale aj príslušenstvo. Aký druh šperkov si zvoliť, a pritom nikoho svojim výberom neuraziť?

Výrobcovia šperkov ponúkajú na tento účel obrovský sortiment. Pre štýlový vzhľad takejto dámy zohrávajú dôležitú úlohu najmä elegantné šperky z drahých kovov so vzácnymi kameňmi.

Pravidlá, ktoré nepustia ani pri obchodnom styku

Elegantné náušnice by si žena v tomto prípade mala vybrať z čistého striebra alebo zlata. Navyše, tieň ušľachtilého kovu by sa mal kombinovať s celým radom farieb oblečenia. Napríklad zlaté šperky zapadajú do čiernej blúzky, saka a sukne alebo oblečenia červenej farby.

K obleku studených farieb je lepšie nosiť zasa striebro. Je tiež neprijateľné používať strieborné a zlaté náušnice a prstene súčasne. Podobné pravidlá by sa mali dodržiavať aj pri výbere retiazok a náramkov.

Aké kamene sú vhodné?

Ďalším aspektom, ktorému by ste mali venovať pozornosť pri výbere týchto krásnych doplnkov pre podnikateľku, je nákup šperkov s drahými kameňmi. Takéto šperky by mali byť vybrané podľa individuálnych vlastností ženy.

Brunetky a hnedovlasé ženy môžu nosiť šperky s jasnými drahokamami alebo polodrahokamami, ako je smaragd, jantár alebo zafír bez strachu. Ale pre blondínky alebo ženy so svetlohnedými vlasmi sa odporúča vybrať kamene s priehľadnými, priesvitnými alebo svetlými tónmi. Môže to byť diamant, topaz, ametyst, chryzolit.

Môžete si kúpiť prstene s kamienkami a farbou očí. Tyrkysová je ideálna pre modré oči, zelené oči sú v harmónii so smaragdom a pre tie šedé si môžete vybrať priehľadný kamienok ako je zirkón.

Pozor na kvalitu

Na záver je potrebné zdôrazniť, že žena podnikateľka by mala z jej dokonalého obrazu vylúčiť šperky vo forme lacných napodobenín. Iba elegantné a štýlové náušnice, náhrdelníky a náramky výborne doplnia vzhľad a pomôžu zdôrazniť žene jej životaschopnosť a profesionalitu. Nezabudnite na štýlové lodičky a úspešné rokovanie sa môže začať.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights