sobota, 27 júla, 2024

7 posvätných zákonov Osudu. Nerušte ich a všetko bude v poriadku

Existuje sedem základných zákonov, na ktorých funguje vesmír. Ak ste o nich doteraz nevedeli, nemusíte sa za to ospravedlňovať.

Všetky mystické, ezoterické a staroveké tajomstvá civilizácií poukazujú na existenciu siedmich základných zákonov, ktoré nikto nemôže obísť. Keď tieto zákony pochopíme a začneme ich napĺňať, získame skúsenosti zo zmien vo všetkých oblastiach nášho života, ktoré presahujú rámec toho, čo sme si dokázali predstaviť.

Cieľom každého z nás je ovládať každý zo siedmich zákonov vesmíru. Nasledujúce informácie vám pomôžu nerobiť chyby, dosiahnuť harmóniu a žiť šťastne.

  1. Zákon prázdneho priestoru.

Ak potrebujete nové topánky, vyhoďte svoje staré. Ak potrebujete nové oblečenie, zorganizujte si poriadok v skrini. Musíte sa oslobodiť od svojich stereotypov. Nové prichádza až po oslobodení sa od starého.

  1. Zákon pohybu.

Buďte pripravení vzdať sa toho, čo držíte, aby ste získali to, čo chcete.

  1. Zákon predstavivosti.

Najprv musíte vidieť rozkvet vo svojej fantázii. Vytvorte si opis vášho ideálneho dňa a neukazujte ho nikomu okrem osoby, ktorej skutočne dôverujete. Tento papier si uchovávajte niekde po ruke a prečítajte si ho vo voľnom čase, aby ste nezabudli na cieľ, na ktorý sa zameriavate.

  1. Zákon tvorivosti.

Človek môže dosiahnuť prosperitu prostredníctvom energie svojho myslenia, intuície a predstavivosti.

  1. Zákon o odmeňovaní a platení.

Ak niečo dáte, desaťkrát sa vám to vráti späť. Pri prijímaní peňazí je veľmi dôležité zdieľať ich s ostatnými.

Ak máte dar a nepoužívate ho, urážate Božiu podstatu. Ak chcete s vašimi schopnosťami zaobchádzať s rešpektom, musíte použiť dary, ktoré máte k dispozícii, a zdieľať ich s ostatnými. Ak tak urobíte, získate vo svojom živote omnoho viac benefitov.

  1. Zákon desiatkov.

Vesmír bude mať vždy svoj desiatok. Ide o zákon vďačnosti zdroju podpory – 10% všetkého, čo máte. Nikdy neviete, ako sa vám váš desiatok vráti.

Často to môže byť vo forme peňazí. Taktiež sa to môže týkať zmierenia sa niekým, s kým sme boli dlhú dobu na nože, alebo môže ísť o získavanie nových priateľov či zotavovanie sa z ťažkého obdobia.

  1. Zákon odpustenia.

Ak nemôžete odpustiť ľuďom, nemôžete prijať svoje bohatstvo. Ak je vaša duša plná nenávisti, láska si v nej nenachádza žiadne miesto. Musíte sa zbaviť negatívnych pocitov, ktoré vás pohlcujú a nedávajú vám pokoj.

Mali by sme si byť vedomí akýchkoľvek nepatrných začiatkov týkajúcich sa nášho úsilia, či už chceme zlepšiť finančnú situáciu alebo zdravie.

Keď cítite, že sila vesmíru vás ťahá späť, nenechajte sa odradiť a nenechajte sa zastrašiť. Časom bude vaša vytrvalosť odmenená a negatívne sily stratia silu.

Dodržiavate zákony osudu? Ktoré?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights