Dcéra Dary Rolins je verná kópia svojej mami. Fotografia, ktorú zverejnila hovorí za všetko

Dara je na sociálnych sieťach aktívna a vždy príde s novinkou, alebo spomienkou, z ktorej jej fanúšikovia žasnú. Naposledy to bola fotografia jej dcéry Loly, z ktorej vyrástla veľká nádherná mladá dáma. Dnes má Lola 11 rokov a Dara a jej otec Matej Homola sú na ňu veľmi pyšní. Okrem mnohých talentov má v sebe veľa energie a inteligenciu.

https://www.instagram.com/p/Bt1CBFxgng-/

Dara pred pár dňami zverejnila fotografiu, zachytávajúcu malú, asi trojročnú, Lolu na záhrade s mačkou v ruke. Dara si pri fotografii zaspomínala a napísala k nej takýto popis:

„Ten čas:)🙈…Aj veci takéhoto druhu sú zdokumentované👉🏼Lola v dobe, keď nosila domov KAŽDÉ zvieratko, ktoré jej zkrížilo cestu🤣….“

https://www.instagram.com/p/BxKl_-rA8vr/?utm_source=ig_embed

Dara sa pri čítaní komentárov pod touto fotografiu veľa nasmiala, pretože jej fanúšikovia tvrdia, že ich podoba je takmer identická. Iní spomenuli, že Lola vo veku troch rokov asi práve prežívala „zvieratkovské obdobie“, pretože to poznajú z vlastnej domácnosti.

Aby toho nebolo málo, pod fotografiu Dara napísala aj popis #naJagra, čím chcela upozorniť na Lolin účes, ktorý sa nápadne podobá na účes slávneho českého hokejistu. Fanúšikovia jej ako reakciu na tento hashtag napísali, že taký účes nosila aj ona. Presvedčte sa o tom sami a pozrite sa na nasledujúce fotografie.

https://www.instagram.com/p/BmsNmN9g6Li/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bs3pC6wA3tt/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BXFIA7qn13f/?utm_source=ig_embed

zdroj: prezenu.joj.sk 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dcéra Dary Rolins je verná kópia svojej mami. Fotografia, ktorú zverejnila hovorí za všetko”