Táto mapa vám ukáže kde nazbierate tie najväčšie jahody. Budú veľké a šťavnaté

Jahody sú jedným z najlepších ovocí, ktoré sa na Slovensku vyskytujú. Mnoho slovenských pestovateľov sa môžu na Slovensku pýšiť veľmi peknou odrodou a zväčša štedrou úrodou.

Okrem bežných pestovateľov, môžeme nájsť aj miesta so samozberom, kde si ľudia nazbierajú také jahody, aké sa im páčia. Okrem zážitku si tak ľudia odnesú naozaj kvalitné ovocie.

Podľa najnovších informácií sa samozber jahôd môže začať už koncom mája, pretože jahody sú už pripravené. Všetko záleží len na tom, aké bude počasie.

Z dôvodu nepriaznivého počasia sa tento rok zber začína neskôr. Minulý rok sa začal už začiatkom aktuálneho mesiaca. Ak bude zberačom dopriate, úrode sa môžu tešiť niekoľko týždňov. Ceny jahôd sa môžu meniť v závisloti od miesta zberu. Ceny si môžete pozrieť na stránke Lokálny trh.

Pri samozbere často zažijete množstvo zábavy a úšetríte peniaze. Ceny jahôd sa pri samozbere pohybujú omnoho nižšie ako pri cenách jahôd v supermarkete. Neváhajte a ak sa nebojíte pricestovať na najbližie zberné miesto, určite si budete pochvaľovať.

Foto: Lokalnytrh.sk

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Táto mapa vám ukáže kde nazbierate tie najväčšie jahody. Budú veľké a šťavnaté”