Aneta Parišková opäť v svadobných šatách! Bude to už jej tretia svadba

Aneta Parišková sa bude tretíkrát vydávať. Zväzok manželstva chce spečatiť so svojim snúbencom Miroslavom Polakovičom. Údajne je veľmi starostlivý a svoju pozornosť venuje nie len svojej polovičke Anete ale aj jej trom synom – Danielovi, Gabrielovi a Nathanovi.

 

Po viacerých sklamaniach sa Aneta do manželstva rozhodla vstúpiť po dvoch rokoch randenia, čo značí to, že vzťah s Miroslavom je ideálny a klape im to.

Na sociálnych sieťach sa už stihli pochváliť, že navštevujú hodiny tanca u Petra Modrovského, ktorý isto zaručí aby ich prvý tanec bol dokonalý. Aneta taktiež na internet uverejnila fotku v svadobných šatách s popisom: ,,Hurá, svadobné šaty mám vybraté! Nie, nie sú to tie, ktoré mám na sebe. Tie na môj deň D mi spomedzi mnohých krásnych šiat pomohla vybrať Majka Debnárová.“

 

 

Aj keď nevieme aké šaty si presne vybrala na tento veľký deň, ale v minulosti sa vyjadrila že netúži po honosnej róbe alebo po niečom veľmi výstrednom. Preto sa dá predpokladať, že siahne po bielej klasike priliehavého strihu.

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Aneta Parišková opäť v svadobných šatách! Bude to už jej tretia svadba”