Dojímavý príbeh malej bojovníčky sa skončil tragicky. S dievčatkom sa lúčila celá nemocnica

Smrť akéhokoľvek človeka je skutočnou tragédiou. Ak vám však zomrie niekto blízky, je to omnoho bolestivejšie a trpkejšie. Najhoršia situácia však je, ak vidí rodič zomierať svoje vytúžené dieťatko.

V rovnakej situácií sa ocitol pár, ktorý musel pochovať svoju malú dvojročnú bojovíčku. Pred pohrebom však museli urobiť jedno obrovské rozhodnutie.

Coralynn mala presne 21 mesiacov, kedy jej lekári diagnostikovali ťažkú chorobu, spôsobenú vírusom parainfluenzy. Aj ked‘ dievčatko statočne bojovali celých 5 dní, nakoniec svoj boj prehralo a lekári rodičom oznámili, že ich dcérka je vlastne klinicky mŕtva. Po hodinách útrap, plaču a žiaľu sa však rozhodli podpísať zmluvu o darcovstve orgánov. Táto zmluva bola príčinou, kvôli ktorej sa zachránili 3 ľudské životy. Darované orgány boli srdce, obličky a pečeň. Avšak pred tým, ako boli orgány vyoperované z jej telíčka, ju prišla odprevadiť a poďakovať sa takmer celá nemocnica. Jej rozlúčka je zachytená na videu a bola zdieľaná na internete. Doteraz dosiahla viac ako 9 miliónov zhliadnutí.

Utrápená matka malého dievčatka odkázala: „Či je to vaša matka, váš brat alebo dieťa, máte šancu, aby ich posolstvo aj po smrti žilo v iných.“

Orgány dievčatka boli darované ročnému chlapčekovi, pečeň dievčatku a obličky 41-ročnej žene.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wMdp_Av4F8c

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dojímavý príbeh malej bojovníčky sa skončil tragicky. S dievčatkom sa lúčila celá nemocnica”