Ako dnes vyzerajú 14 až 15-ročné dievčatá? Toto im rodičia tolerujú?

Svet ide neskutočne rýchlo dopredu A všetko sa deje tak nejako rýchlejšie. A to aj keď hovoríme o dospievaní. Niekedy sa mi stane, že pri sledovaní školskej ročenky sa ponorím do nostalgie.

Boli sme tak naivní, ale ambiciózny a celý svet nám ležal pri nohách. Inak povedané, boli sme normálne deti. A teraz sa pozriem na súčasné školákov a nestačím sa čudovať. Tá zmena je vidieť na prvý pohľad.

Trochu rýchle nie?

Začína to iným štýlom obliekania, ale to ešte nie je to najhoršie. Teraz je pre dievčatá vo veku 13 – 15 rokov nemysliteľné, aby prišli do školy nenašminkované a v 8. a 9. ročníka nemať priateľa. Skromnosť sa dnes nenosí, hovoria. A nájsť medzi dievčatami, ktoré končia povinnú školskú dochádzku, pannu, je veľmi zriedkavé. Pozrite sa nižšie do našej fotogalérie, ako teraz vyzerá dnešná mládež.

zdroj. takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako dnes vyzerajú 14 až 15-ročné dievčatá? Toto im rodičia tolerujú?”