Prečo sa Sharon Stoneová vzdala myšlienky nájsť si muža? „Dúfate, že prestanete byť slobodnou matkou, ale nakoniec pochopíte, že je to lepšie“

Škoda, že nie všetky rodiny si dokážu zachovať svoju celistvosť. Je jedno či ste bohatí a chudobní, alebo krásni či škaredí, deje sa to každému. Výnimkou nie je ani nádherná herečka Sharon Stoneová. Nedávno sa rozišla so svojím priateľom Angelom Boffaom a od tej doby herečkine srdce patrí len trom predstaviteľom silnejšieho pohlavia, jej synom – 18-ročný Roan Joseph Bronstein, 13-ročný Laird Vonn Stone a 12-ročný Quinn Kelly Stone.

Známa herečka vysvetlila prečo už nepotrebuje vzťah s mužmi, ako aj to, či je skutočne také desivé byť slobodnou matkou.

Sharon Stoneová vyzerá aj vo veku 61 rokov stále atraktívne. Vždy mala veľa fanúšikov a teraz sú v jej živote ľudia, ktorí si chcú ukradnúť kúsok z jej srdca. Pripúšťa, že nebola jednou z tých matiek, ktorá by sa do materstva okamžite zamilovala. Práve naopak, trvalo jej niekoľko rokov, kým si to konečne začala užívať. Choroba ju naučila ceniť si to, čo práve má. V roku 2001 jej lekári objavili aneuryzmu v mozgu.

„Opäť som sa naučila, ako byť vďačná za úplne obyčajné veci: schopnosť vidieť, hovoriť, chodiť. Je škoda, že som za to musela zaplatiť tak vysokú cenu. Hanbila som sa za seba. Stratila som všetko: manželstvo, kariéru, deti,“ hovorí Stoneová. Pri rozvode s Philom Bronsteinom v roku 2008, musela herečka bojovať na súde o svojho najstaršieho syna.

Ani ďalší vzťah nepriniesol herečke veľa radosti. Sharon prehodnotila svoje hodnoty a uvedomila si, že v skutočnosti sa môže považovať za šťastnú ženu. Začala venovať viac času deťom a sebe a uvedomila si, že byť slobodnou matkou nie je také desivé. Pomaly, znovu získala pôdu pod nohami nielen vo svojej kariére, ale aj v roli matky. Minulý rok sa herečke podarilo získať cenu Mama roka.

„Teraz prežívam najšťastnejšie obdobie môjho života.“ Bývam v mojom dome, do ktorého som sa presťahoval pred 25 rokmi, spolu s deťmi. Teraz už sú v tom veku, keď už nepotrebujú opatrovateľku. V sobotu ráno sa môžem zobudiť, ísť dole, hrať sa so svojimi synmi, plávať s nimi, hrať basketbal alebo len tak sledovať filmy,“ hovorí herečka.

Stoneová priznáva, že pre ňu je najkrajším darom života vidieť, ako jej traja synovia rastú a stávajú sa z nich úžasní ľudia. Najstarší syn Roan sa ukázal ako talentovaný sklár. Prostredný, Laird, sa venuje behu a najmladší podáva skvelé výkony vo futbale. Sharon si uvedomila, že iný muž by jej radosť nepriniesol, práve naopak.

„V hĺbke srdca dúfate, že jedného dňa prestanete byť slobodnou matkou, ale nakoniec pochopíte, že je to tak lepšie. Už v to nedúfam. Teraz si sadnem vedľa svojich chlapcov a hovorím si, že ich musím naučiť, aby vedeli byť džentlmeni a správni muži. Spoločne sa to snažíme zistiť,“ povedala Sharon.

V súčasnosti sú názory na rozvody a rodiny s jedným rodičom iné, lepšie, než ako to bolo v minulosti. Jediní, ktorí trpia, sú deti. Ak je však dospelá žena inteligentná, nestane sa obeťou okolností a snaží sa so svojím bývalým partnerom dať dieťaťu šťastné detstvo, aj keď už nežijú pod jednou strechou. Dôležitá otázka: stojí za to sa znova vydať, alebo je lepšie venovať sa sebe, deťom a nestrácať čas budovaním nových vzťahov?

Všetko záleží od vašich túžob. Ženy sa veľmi často vydávajú len kvôli stereotypom ako napríklad: v rodine by mal byť muž, aby ženu v prípade potreby mohol chrániť. Ak máte pocit, že ste pripravená na vzťah a nový muž vás skutočne robí šťastnou, potom do tohto manželstva určite vstúpte.

Hlavnou vecou je pochopiť, že zmysel života ženy sa netočí okolo muža, ale okolo jej pocitov, ktoré má, keď je vedľa neho. Ide o pochopenie ľudskej mysle a odstránenie všetkých psychologických blokov, ktoré nám vnucuje spoločnosť či rodičia.

V opačnom prípade sa budú opakovať skúsenosti z minulosti, všetky hádky a rozchody. Nemá zmysel byť vo vzťahu len preto, aby sme ho mali. Hneď ako budete pripravení na nového partnera, verte, že sa objaví. Tak či onak, šťastie z materstva nezávisí od manželovej prítomnosti.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prečo sa Sharon Stoneová vzdala myšlienky nájsť si muža? „Dúfate, že prestanete byť slobodnou matkou, ale nakoniec pochopíte, že je to lepšie“”