Sestry Nízlové alias TWiiNS ohlásili koniec spoločnej kariéry. Je dôvodom vzťah Daniely a futbalistu Lobotku?

Spoločná kariéra sestier Nízlových, ktorá trvala 23 rokov je v troskách. Daniela a Veronika oznámili koniec ako duo TWiiNS. Svoj prvý úspech zažili v roku 1996, keď vyhrali speváčku súťaž Hviezdička. V roku 1998 sa dostali k moderovaniu relácie Detský kľúč a v roku 2000 vydali svoj prvý album. Nestratili sa však ani vo svete, kde sa im podarilo spolupracovať s veľkými menami ako Snoop Dogg či Florida.

 

Je za tým dieťa?

Špekuluje sa, že za rozpadom skupiny TWiiNS je vzťah Daniely (33) s mladým futbalistom Stanom Lobotkom (24). Lobotka práve pôsobí v Španielsku a jeho partnerka sa tak rozhodla tráviť s ním. „Náš vzťah sme už posunuli na takú vyššiu úroveň, takže budem už teraz skôr tam žiť,” vyjadrila sa Daniela Nízlová pre portál topky.sk. Taktiež dvojica nedávno potvrdila, že čakajú potomka čo taktiež zamiešalo karty.

Sólo kariéra

Veronika Nízlová sa však nebojí sólo kariéry a ani toho, že na pódiu bude stáť sama bez sestry. „Po 23 rokoch som sa rozhodla, že budem spievať sama,” vyjadrila sa pre portal topky.sk Veronika. TWiiNS zverejnili začiatkom augusta letný hit s názvom Que Me Gusta, ktorú vydalo grécke štúdio Panik Records. Autori piesne, Michael James Down a Will Taylor, sú z Veľkej Británie a je pravdepodobné, že táto pieseň je aj ich poslednou ako duo TWiiNS.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Sestry Nízlové alias TWiiNS ohlásili koniec spoločnej kariéry. Je dôvodom vzťah Daniely a futbalistu Lobotku?”