Veda potvrdzuje: láskavé a zmyselné ženy si k sebe priťahujú mužských parazitov. Dobrým ľuďom sa vždy stane niečo zlé!

Nájsť perfektného partnera, s ktorým by ste chceli stráviť zvyšok života, je veľmi ťažké. Ak však stretávate iba tyranov a násilníkov, je na čase zamyslieť sa nad tým, čo ich na vás priťahuje.

Psychológ Andre Solo hovorí, že láskavé a citlivé ženy sú často obeťami násilia zo strany partnera.

Podľa odborníka majú paraziti a narcisy tendenciu predstierať, že sú milí a starostliví muži. Láskavé ženy sa chytia na túto návnadu a spadnú do vzťahu, v ktorom sú na takýchto mužoch závislé.

 

Muža, ktorého možno charakterizovať ako narcisa či využívateľa nehľadá lásku, hľadá obeť, objekt pre svoje sebautvrdzovanie.

Potrebujú niekoho, kto by sa o nich postaral, pochválil ich a postavil ich na piedestál. A v tomto okamihu sa žena stáva krehkou, pretože vzťah sa začne kaziť kvôli jej nesprávnemu gestu alebo slovu.

Existuje niekoľko trikov, ako sa vysporiadať s takýmito vzťahmi.

zdroj:pexels.com

 

  1. Porozmýšľajte, čo vám tento vzťah dáva

Platí to pre oba varianty – zlé aj dobré. Napíšte si na kus papiera všetko, čo si myslíte o svojej láske.

 

  1. Spýtajte sa svojich priateľov

Niekedy je lepšie vidieť veci z iného uhla. Možno si vaši priatelia už dávno všimli, že sa nachádzate v toxickom vzťahu.

 

  1. Stanovte limity

Musíte hrať podľa pravidiel. Nedovoľte, aby vás niekto urážal alebo vám ubližoval. A nebojte sa o tom povedať svojmu partnerovi. Milujúci človek sa za svoje správanie vždy ospravedlní.

 

  1. Choďte preč od tyrana

Ak sa bude partner po vašich slovách alebo komentároch správať ako predtým, musíte tento vzťah ukončiť. Narcis sa nikdy nezmení.

 

  1. Udržujte si emocionálny odstup

Aj po rozchode sa vám toxickí ľudia budú snažiť ublížiť, možno viac, než v dobe, keď ste boli vo vzťahu. Snažte sa pri nich nosiť masku ľahostajnosti. Už nie sú súčasťou vášho života.

A ako vyzerajú pravidlá vo vašom vzťahu?

 

Photo by Tess Emily Seymour from Pexels

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Veda potvrdzuje: láskavé a zmyselné ženy si k sebe priťahujú mužských parazitov. Dobrým ľuďom sa vždy stane niečo zlé!”