Tlmočníčka posunkovej reči bavila divákov viac ako sám raper. Jej pohyby vám vyrazia dych

Stanica NCB zverejnila video, ktoré zachytáva koncert legendárneho amerického rapera Twista, ktorý bol v minulosti zapísaný ako raper s najrýchlejším rapom v Guinnessovej knihe rekordov. Práve on pred pár dňami koncertoval v americkom štáte New York. Celý koncert pre nepočujúcich prekladala jeho osobná tlmočníčka posunkovej reči. 

Preklad koncertov a divadelných predstavení do posunkovej reči je dnes v celku bežkou vecou nie len v Amerike. Sám veľký Twista nie je jediným raperom, ktorý si na svoje vystúpenia berie tlmočníka posunkovej reči. Jedného má aj raper Travis Scott, známy vtipnými pohybmi a gestami.

Twista však nečakal, akú šou urobí jeho tmočníčka Amber Galloway Gallego na jeho poslednom koncerte. Amber ovládla šou a všetci diváci z nej boli paf. V momente, ked‘ Twista začal rapovať povestný double time flow prišiel k tlmočníčke bližšie, aby na ňu upriamil pozornosť. Amber všetkým vyrazil dych!

Raoer Twista pár hodín po koncerte na svojom oficiálnom Twitteri zverejnil video spoli s popisom: „Je to skutočná MVP, ktorá so mnou dokáže držať krok.“ Video sa začalo zdieľať enormnou rýchlosťou a dnes je virálne. Amber je v šoubiznise známou osobnosťou, pretože počas koncertov prekladala aj pre Lady Gagu, The Black Keys, Cher a Kendricka Lamara, po koncerte ktorého sa stala doslova hviezdou. Populárny časopis VIBE sa o nej vtedy vyjadril ako o Jay-Z v hip-hopovej znakovej reči.

Amber sa okrem prekladania venuje aj pomoci nepočujúcim a zdravotne postihnutým ľuďom. Snaží sa im vytvoriť jednoduchšie podmienky pre vstup do umeleckého priemyslu a taktiež chce, aby si aj nepočujúci ľudia užili koncert naplno.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tlmočníčka posunkovej reči bavila divákov viac ako sám raper. Jej pohyby vám vyrazia dych”