Bez retušu a cenzúry: Ženy svojimi fotkami ničia všetky stereotypy dnešnej doby

Svet sa v poslednom čase „točí“ okolo krásy a ideálu dokonalosti. No takýmto spôsobom často unikáme realite, ktorá je úplne odlišná. Každá žena by vraj mala byť štíhla, vysoká a vždy „nastajlovaná“ ako Hollywoodska herečka. No opak je pravdou a každá žena je jedinečná a krásna aj keď mnoho z nich sa uťahuje k vylepšovaniu svojich fotiek cez rôzne programy čo nie je dobrá voľba. Ženy by mali byť na seba hrdé také aké sú a nepoddávať sa názoru väčšiny.

https://www.instagram.com/p/B2PttfEFFHB/

https://www.instagram.com/p/B117qauHhNt/

https://www.instagram.com/p/B0ZPA25pFQn/

https://www.instagram.com/p/BwFt8AClb8J/

https://www.instagram.com/p/B09Y8HYDvtS/

 

Aj o tomto je účet na Instagrame s názvom WomenIRL (Ženy v reálnom živote), ktorý ponúka bežné fotografie žien/matiek ale hlavné je to, že sa prezentujú také aké sú. Žiadna pretvárka, retuš alebo zavádzanie. Aj takto môžu vyzerať ženy! Aj keď denne čelia predsudkom od okolia či úplne cudzích ľudí.

https://www.instagram.com/p/BzY3LTVFrQ2/

https://www.instagram.com/p/By3cNRABNMG/

https://www.instagram.com/p/BzJaWVEneul/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bw73NaolFsr/

https://www.instagram.com/p/BwVKrlylTCG/

Veci, ktoré vidíme na Instagrame často nie sú reálne a každý sa snaží niečo skrývať iba preto aby pre ostatných vyzeral lepšie. No v skutočnosti ich niektorí ľudia považujú za svoje vzory čo môže viesť až k vážnym poruchám príjmu potravy. Niektorí ľudia sa môžu z týchto imaginárnych dokonalých životov dostať do depresie. No tento profil ukazuje, že prezentovanie skutočnosti je normálne aj, keď mnoho ľudí by bolo pobúrených.

https://www.instagram.com/p/BzEQxRRFoit/

https://www.instagram.com/p/B1o5VmcFzUm/

https://www.instagram.com/p/B1hVTmPnmzu/

https://www.instagram.com/p/B0t8Qisl1dL/

https://www.instagram.com/p/BzS2mp8F67l/

Na Instagramovom účte nájdete ženy všetkých tvarov, dojčiace matky, smutné ale aj šťastné matky. Jednoducho život a materstvo odzrkadlené v skutočnom svetle. Každá fotka má svoj príbeh, ktorý Vás môže dojať ale aj rozosmiať. No hlavnou myšlienkou je už spomínaná realita, od ktorej sa tak viac a viac odpútavame.

https://www.instagram.com/p/B1UdVglnXBF/

https://www.instagram.com/p/B1PTwFLH4KQ/

https://www.instagram.com/p/B04IgIahTY-/

https://www.instagram.com/p/BxasJvgDapH/

https://www.instagram.com/p/BwpxDoMF9oa/

 

Čo si o týchto fotkách myslíte Vy? Je to podľa Vás dobrý a inšpiratívny nápad?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Bez retušu a cenzúry: Ženy svojimi fotkami ničia všetky stereotypy dnešnej doby”