Slobodný muž si adoptoval postihnuté dievčatko. Mnoho rodín si ju adoptovať nechcelo!

Alba, to je meno dievčatka, ktoré postihol nešťastný osud. Malá Alba sa narodila s Dawnovým syndrómom a jej matka ju krátko po pôrode opustila. Adoptívny rodičia pre malú Albu sa hľadali len ťažko no v jej prípade svitla nádej. O adopciu zažiadal istý Luca Trapanese no, keďže to bol slobodný muž nebolo všetko jednoduché.

Albine postihnutie mu však nebolo prekážkou, keďže už od svoji 14-tich rokov pracoval ako dobrovoľník pre organizácie starajúce sa o zdravotne postihnuté deti. Pre BBC Luca povedal: „Keď som ju prvýkrát držal v mojom náručí, bol som unesený z toho pocitu. Keď som mal pri sebe Albu, vedel som, že budem dobrým otcom.“ Taktiež priznal, že dieťa drží v rukách prvýkrát.

Prvé dni čo mal Albu doma boli sami aby si maličká Alba s Lucom vytvorili puto, keďže bola ešte novorodeniatko. Neskôr ju Luca ukázal aj rodine a príbuzným. Lucov celý svet sa točí len okolo Alby, ktorá mu do života priniesla radosť.

Čo si myslíte o tomto prípade?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slobodný muž si adoptoval postihnuté dievčatko. Mnoho rodín si ju adoptovať nechcelo!”