Ak túžite po účese s obrovským objemom, vyfénujte si vlasy tak, ako táto žena. Už si nikdy nebudete upravovať vlasy inak!

Vlasy sú korunou krásy každej jednej ženy. Niektoré si na ich úpravu potrpia a iným nevadí, ked‘ idú do práce bez toho, aby sa učesali. Ak patríte medzi prvú skupinu žien a máte radi upravené vlasy, no nechcete  ráno pred zrkadlom tráviť dlhé hodiny, ponúkame vám spôsob, ako si na hlave vyčarovať pčes s obrovským objemom, ktorý vám bude závidieť každá žena.

Zväčšenie objemu

Aj ked‘ táto úprava nie je na každodenné nosenie, určite je vhodná na dni, kedy chcete vyzerať lepšie ako počas bežných dní. Na účes s obrovským objemom budete potrebovať:

  1. sponky,
  2. veľké natáčky na vlasy alebo kulmovú kefu s čo najväčšou hlavicou.

Veľkosť hlavice na kulme si zvoľte podľa toho, aký veľký objem chcete mať vo vlasoch. Postup je veľmi jednoduchý. Prvý krok spočíva vo vyfúkaní vlasov fénom tak, aby neboli úplne suché. Následne je potrebné použiť natáčky alebo kulmovú kefu. Chce to trpezlivosť. Musíte sa sústrediť na každý jeden prameň. Detailnejší postup si pozrite vo videu:

Máte jemné a vlnité vlasy? Žiaden problém!

Ak je úprava vašich jemných vlnitých vlasov problémom, vyskúšajte tento trik. Všetko čo budete potrebovať, je fén a kuchynské sitko. Najprv je potrebné, aby ste si vlasy umyli a následne z nich odstránili prebytočnú vodu klasickým uterákom. Pre lepší efekt si na vlasy aplikujte tužidlo. Následne vložste vlasy do sitka. Je potrebné, aby ste ich v ňom fénovali zdola tak, aby boli vlasy vždy nadvihnuté a uložené v sitku. Vzdialenosť vlasov od fénu by mala byť približne 30 centimetrov. Ak sa nikde neponáhľate, zvoľte slabší stupeň fénovania pri nižšej teplote. Po vysušení si vlasy nerozčesávajte, nechajte ich nedbalo strapaté. Takýto look pôsobí príťažlivo.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ak túžite po účese s obrovským objemom, vyfénujte si vlasy tak, ako táto žena. Už si nikdy nebudete upravovať vlasy inak!”