John Bon Jovi venoval bezdomovcom 500 000 dolárov. Použijú sa na toto

Po mnoho rokov bol John Bon Jovi známy svojimi populárnymi hitmi, ktoré obsadili prvé priečky hudobných hiparád. A teraz spevák používa svoj slávny hlas, aby pomáhal tým najzraniteľnejším prostredníctvom svojej nadácie JBJ Soul Foundation.

Jedným z problémov, ktoré nadácia rieši sú ľudia bez domova, najmä medzi veteránmi. Mnoho mužov a žien, ktorí riskovali životy svojej vlasti, sa ocitli na ulici bez strechy nad hlavou. Nadácia Jovi vyčlenila 525 000 dolárov, aby im zabezpečila bývanie.

Nadácia podporuje program bývania v celej Amerike. Za peniaze rockového hudobníka sa otvoril nový sociálny dom vo Washingtone.

Aj keď samotný spevák neslúžil v armáde, jeho rodičia boli príslušníci námornej pechoty. Teraz to chce splatiť všetkým, ktorí slúžili v ozbrojených silách.

Mnoho vojakov sa vracia z vojny s posttramatickou stresovou poruchoua je pre nich ťažké prispôsobiť sa pokojnému životu. Výsledkom je, že sa ocitnú bez práce a bez domova.

HELP USA a Nadácia JBJ Soul Foundation spoločne poskytli bývanie desiatkam veteránov. Napríklad, 72-ročnému Cliftonovi Braxtonovi, veteránovi vzdušných síl, ktorý strávil takmer 25 rokov v stroji a na gaučoch s priateľmi. Teraz má konečne svoj vlastný úplne nový byt.

29-ročná Latisha Austin sa v roku 2017 stala bezdomovkyňou a takmer rok žila v útulku. Teraz má byt v novom rezidenčnom komplexe. Keď ho prvýkrát uvidela, objala dvere a povedala: „Toto je moje!“

Braxton a Austin sa osobne stretli so spevákom, keď uvideli svoje nové byty.

Na počesť amerických veteránov napísal John Bon Jovi novú pieseň Unbroken, ktorá je súčasťou dokumentárneho filmu o vojenskej službe a nebude chýbať ani na jeho novom albume naplánovanom na jar 2020.

Bon Jovi mal špeciálny koncert pre armádu, na ktorom povedal:

„Milujeme ich a vážime si toho, čo robia pre svoju krajinu a svojich blízkych, ktorí na nich nikdy nezabudnú.“

Tu je spomínaná pieseň:

Páči sa vám gesto tohto svetoznámeho speváka?

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “John Bon Jovi venoval bezdomovcom 500 000 dolárov. Použijú sa na toto”