Na obrazovkách TV Markíza sa objavila nová relácia: Aké sú ohlasy na “Utajeného šéfa”?

TV Markíza spustila novú reláciu na svojich obrazovkách ako náhradu za seriál Sestričky. Jedná sa o reláciu podľa známeho britského formátu Undercover Boss, kde sa riaditeľ alebo manažér spoločnosti v prestrojení vydáva za zamestnanca. Slovenská adaptácia relácie dostala patričný názov – Utajený šéf.

 

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

V utorok (12. 11.) mala táto relácia premiéru a ako prvý utajený šéf bol Branislav Cvik, ktorý je spolumajiteľom banskobystrického pivovaru. Branislav chcel teda zistiť aký názor majú na fungovanie spoločnosti jej zamestnanci: “Pivovar momentálne beží ako dobre namazaný stroj, ale zaujímalo by ma, čo si ľudia myslia aj o samotných procesoch vo firme. Či napríklad niečo v skutočnosti považujú za zbytočné a nepoužiteľné, ale robia to len preto, lebo to majú nariadené zhora. Toto je vlastne to, čo by som chcel zistiť.”

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

Po týždni sa priznal vybraným zamestnancom, kto v skutočnosti je. Počas týždňovej šichty zistil, ktorí z pracovníkov si zaslúžia odmenu za ich kvalitnú prácu. Medzi ocenených patrila šéfka baliarne chmeľu, pani Hladká. Tej sa splnil sen a s manželom odcestovala do vysnívaného Egypta, kde sa mohla dotknúť pyramíd.

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

Na novú reláciu mali Slováci veľmi dobré ohlasy. ,,Bolo fajn sledovať muža, ktorý je zvyknutý na luxus, ako sa trápi, ešte v oblečených montérkach. Určite si uvedomil, čo všetko musia zvládnuť jeho zamestnanci. Za mňa TOP,“  konštatuje Martin. ,,Veľmi sa nám to páčilo. Dole klobúk pred TV Markíza aj pred takým šéfom,“ chválila diváčka Mária.

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

Pozerali ste premiéru novej relácia aj Vy? Páči sa Vám?

 

zdroj:hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Na obrazovkách TV Markíza sa objavila nová relácia: Aké sú ohlasy na “Utajeného šéfa”?”