Neuveriteľný príbeh ženy, ktorá dala po pôrode dcéru na adopciu. 18 rokov neskôr sa im obom zmenil život.

Dcéru dala po pôrode na adopciu: Po 18-tich rokoch sa stalo niečo neuveriteľnéZdroj: Adrian Collins

Aj ked‘ tento príbeh bude znieť ako príbeh z vymysléneho filmového scenára, opak je pravdou. Život je naozaj nevyspytateľný a to, čo sa stalo žene 18 rokov po tom, čo svoju dcéru dala na adopciu, by určite nikto nečakal.

Adrian Collins bola úplne bežná stredoškoláčka, ked‘ sa dozvedela, že ju priali na vysokú školu. Okrem tejto radostnej správy jej však život priniesol ešte jednu, z ktorej až tak nadšená nebola. Aj ked‘ vždy túžila po veľkej rodine, na dieťa tak v skorom veku nebola pripravená. Bolo jej oznámené, že čaká dieťatko. Adrian sa rozhodla dať jej prvorodené dieťa – dievčatko, na adopciu. Adrian o tomto rozhodnutí povedala:,, Pre dievčatko si prišla rodina, ktorú som sama vyberala. Vzali nám ju pár hodín po pôrode. Na jej malé ručičky som myslela každý deň.“ Adrian si bola istá, že táto rodina jej dcére prinesie lepší život, ako jej mohla ponúknuť ona počas vysokej školy.

Pár rokov neskôr sa Adriane narodili traja synovia. Adriana tvrdí, že to, že vedela, aké to je vzdať sa vlastného dieťaťa ju priviedlo k práci v tejto oblasti. Okrem iného ju jedna žena požiadala, aby sa stala jej náhradnou mamičkou a vynosila jej dieťa. Adriana s manželom s radosťou súhlasili.

Krátko po tom, čo Adrian porodila štvrtého syna sa im ozvala jej prvorodená dcéra. V tom čase mala len 12 rokov a cítila, že bez nich jej život nie je kompletný. Jej náhradnej rodine sa to nepozdávalo a preto sa jej v dospelosti zriekli. Adrian neváhala a svoju jedinú dcéru si s radosťou osvojila. Od vtedy tvrdí, že jej život je konečne dokonalý!

Zdroj: Adrian Collins

Zdroj: Adrian Collins

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Neuveriteľný príbeh ženy, ktorá dala po pôrode dcéru na adopciu. 18 rokov neskôr sa im obom zmenil život.”